Libnet.ro
UNICEF

20:01

La 30 de ani de la Revolutie, in Romania se lanseaza cel mai mare fond pentru societatea civila pe care l-a avut Romania vreodata

Hotnews Hotnews,
 La 30 de ani de la Revolutie, in Romania se lanseaza cel mai mare fond pentru societatea civila pe care l-a avut Romania vreodata

Joi, 19 decembrie, Active Citizens Fund si-a deschis usile pentru organizatiile neguvernamentale din toata tara. Deoarece acest program reprezinta o gura de aer pentru ONG-urile romanesti program de 46 de milioane euro, derulat pana in 2024), trebuie sa trecem in revista contextul, partile implicate, dar si avantajele acestui program de finantare. continuă pe Hotnews

Cel mai mare caz de coruptie in tenis! FBI-ul a intervenit: 135 de jucatori au conexiuni cu mafia pariurilor

Tenisul este in stare de soc, dupa ce presa germana a demascat cel mai mare caz de coruptie de pana acum in istoria sportului alb, anuntand ca 135 de jucatori sunt implicati in trucarea de meciuri pentru pariuri. Un jucator german, nenumit, a facut dezvaluiri, iar pe lista s-ar afla si un jucator din actualul Top 30 mondial. Epicentrul retelei mafiei pariurilor: Armenia, tara care, in prezent, nu puncteaza cu vreun jucator in clasamentul mondial.

(P) Pe 20 decembrie, World Class deschide in Iulius Town Timisoara cel mai mare club de health fitness din tara

Locuitorii din vestul tarii pasionati de sport vor avea acces, incepand cu 20 decembrie 2019, la cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania, apartinand brandului World Class. Echipamente premium, piscina semi-olimpica, studiouri dedicate,.

Sport Report: Cel mai mare scandal din lumea tenisului 135 de jucatori pot fi acuzati pentru trucare de meciuri

Investigatii vor avea loc in tari europene ca Belgia, Spania si Franta, dar si in Statele Unite. FBI, Biroul Federal de Investigatii din SUA a comunicat cu autoritatile belgiene si exista informatii ca un jucator din Top 30 cu trei titluri ATP la activ poate fi gasit vinovat.

Corporate News: Odinioara cel mai mare producator de automobile din lume, General Motors se retrage din strainatate. Alte companii preiau conducerea

In 2016, an de varf al productiei, General Motors a atins un record global de 10,1 milioane de autoturisme fabricate, pentru a scadea la 8,6 milioane doi ani mai tarziu. De cand a preluat pozitia de CEO acum sase ani, Mary Barra a urmat o strategie care poate fi apreciata ca repozitionare strategica. Compania a abandonat piete considerate odata critice, printre care Europa occidentala, India si mai recent Rusia.

World Class a deschis la Timisoara cel mai mare club de health fitness din tara, Nextfit pregateste o sala cu cu cele mai moderne aparate

Locuitorii din vestul tarii pasionati de sport vor avea acces, de astazi, 20 decembrie, la cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania, apartinand brandului World Class.

Adriana Saftoiu, critici dure la adresa PNL:imi este rusine. E cel mai mare haos parlamentar pe care l-am vazut

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a scris, joi seara, pe Facebook, ca-i este rusine de ultimele decizii ale liberalilor, care voteaza impotriva propriilor convingeri doar pentru un loc pe lista. E cel mai mare haos parlamentar pe care l-am vazut si asta pentru ca nu mai gandim, ci ne supunem, a scris Saftoiu.

Premierul Ludovic Orban: Romania, tara cu cea mai mare evaziune si cu cel mai mic grad de colectare al TVA din UE

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din UE, a afirmat, miercuri seara, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA. Avem.

Bugetarul cu cel mai mare salariu din tara a pierdut sefia Institutului de Silvicultura

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea - INCDS il va avea in functia de director general interimar pe Stefan Neagu, dupa ce ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat incetarea delegarii.

Stirile Pro TV: Cum a schimbat presa societatea romaneasca in cei 30 de ani de la Revolutie

Libertatea de exprimare, unul dintre cele mai importante drepturi platite cu sange in 1989, a dat voie presei si societatii civile sa vorbeasca.

30 de ani de la Revolutie. Zi de doliu la Timisoara: Sunt comemorati primii 66 de manifestanti ucisi

La 30 de ani de la Revolutie, Timisoara este in doliu marti, cand sunt comemorati primii 66 de manifestanti din oras cazuti pentru libertate in timpul evenimentelor din Decembrie 1989.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )