Libnet.ro
UNICEF

01:05

30 de romani din strainatate, infectati cu noul coronavirus. 7 decese de la inceputul pandemiei

Adevărul Adevărul,
30 de romani din strainatate, infectati cu noul coronavirus. 7 decese de la inceputul pandemiei

Ministerul Afacerilor Externe a precizat sambata dimineata ca in prezent30 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19. De asemenea, potrivit autoritatilor,de la inceputul epidemiei de COVID-19 si pana la acest moment, 7 cetateni romani au decedat ca urmare a infectiei cu COVID-19: 6 in Italia si 1 in Franta. continuă pe Adevărul

Trei romani din strainatate au murit de Coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 29 de romani din afara granitelor au fost testati pozitiv cu.

Trei cetateni romani au murit in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. MAE: Cati romani au fost confirmati pozitiv in strainatate

Trei cetateni romani au decedat in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre doua surori, in etate, si un barbat, potrivit Digi 24.

COVID-19. Varsta medie a pacientilor romani infectati cu noul coronavirus este 41 ani

Varsta medie a pacientilor infectati cu COVID-19 in Romania este 41 de ani. 50% din acestia sunt femei, 45% barbati, iar 5% sunt copii, informeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

30 de cetateni romani confirmati in strainatate ca fiind infectati cu noul coronavirus

Grupul de comunicare strategica a anuntat, sambata, ca sapte romani au murit ca urmare a infectiei cu noul coronavirus: sase in Italia si unul in Franta.

MAE: 30 de cetateni romani din strainatate au fost diagnosticati cu noul coronavirus. 7 au murit de la izbucnirea epidemiei

Ministerul de Externe transmite ca un numar de 30 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus. 7 romani din Diaspora au murit din cauza COVID-19. in.

COVID-19: Un pavilion al spitalului Victor Babes este deja plin cu pacienti infectati cu noul coronavirus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca la spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, un pavilion intreg este ocupat de bolnavii de COVID-19. Mai exact, 60 de pacienti ocupa acest pavilion rezervat lor.

59 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus anuntate sambata. Bilantul total a ajuns la 367 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns sambata la 367 cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 59 cazuri. Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate si externate 36 la Timisoara, 11 la Bucuresti, 3 la Craiova, unul la Constanta si unul la Iasi).

Femeie din Uricani infectata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici sunt izolati la domiciliu

O femeie din Uricani a fost diagnosticata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici din oras sunt izolati la domiciliu, sustine primarul Danut Buhaescu.

Farmacista din Brasov, depistata cu noul coronavirus. Opt farmacii, inchise pentru dezinfectie

O farmacista din Brasov a fost confirmata pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce a fost la o petrecere cu cel de-al doilea pacient confirmat cu COVID-19 din municipiu, cel venit din Boston. Farmacista se afla in.

3 romani din Italia au murit din cauza infectiei cu coronavirus. 29 de romani din strainatate, confirmati cu COVID 19

3 romani din Italia au murit in urma infectiei cu noul coronavirus, iar 29 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19, cei mai multi in Italia. Practic, inca doi romani din Italia au murit in urma infectiei cu coronavirus, dupa ce primul deces se inregistrase in weekend, la o romanca in varsta de 80 de ani, tot din Italia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )