Libnet.ro
UNICEF

23:15

3 romani din Italia au murit din cauza infectiei cu coronavirus. 29 de romani din strainatate, confirmati cu COVID 19

Hotnews Hotnews,
 3 romani din Italia au murit din cauza infectiei cu coronavirus. 29 de romani din strainatate, confirmati cu COVID 19

3 romani din Italia au murit in urma infectiei cu noul coronavirus, iar 29 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19, cei mai multi in Italia. Practic, inca doi romani din Italia au murit in urma infectiei cu coronavirus, dupa ce primul deces se inregistrase in weekend, la o romanca in varsta de 80 de ani, tot din Italia. continuă pe Hotnews

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Bogdan Aurescu: Aproximativ 6.000 de romani din Italia, Spania, Austria revin in tara marti noapte prin culoarul special deschis in Ungaria

In jur de 6. 000 de cetateni romani cu 830 de vehicule sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria si vor reveni in tara in aceasta noapte, dupa ce, la insistentele Ministerului roman de Externe, Ungaria a deschis un coridor umanitar de tranzitare a tarii intre orele locale 21:00 si 5:00, potrivit ministrului Bogdan Aurescu.

Trei romani din strainatate au murit de Coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 29 de romani din afara granitelor au fost testati pozitiv cu.

Peste 300 de decese in Italia, doar astazi, din cauza infectiei cu coronavirus

Situatia provocata de coronavirus se inrautateste tot mai mult fiindca numarul de decese si imbolnaviri la nivel global continua sa creasca.

Cursa speciala umanitara pentru repatrierea a 122 de romani din Venetia, Italia

Un avion Tarom a efectuat, in aceasta seara, o cursa speciala umanitara pentru repatrierea a 122 de romani din Venetia, Italia. La sosirea pe aeroportul Otopeni, romanii au fost consulati intr-un centru special construit chiar pe pista.

Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Aproximativ 6000 de cetateni romani s-au intors in tara in aceasta noapte, cu aproximativ 830 de vehicule. Ei revin in Romania din Italia, Spania si Austria. Oamenii se afla pe drum de cateva zile, dar pana acum, nu au putut sa vina in tara din cauza unei decizii radicale a autoritatilor ungare. Din fericire pentru .

Mesajul zdrobitor al unei asistente medicale din Italia: Sunt obosita fizic, nu mai pot merge la baie. Nu imi permit luxul de a merge inapoi la casa mea

O asistenta medicala din Milano, Italia, a postat un mesaj impresionant, in care cauta sa atraga oamenilor atentia cu privire la eforturile depuse de personalul medical in aceasta perioada dificila, dar si de responsabilitatea pe care o avemfiecarein aceasta lupta cu virusul COVID-19.

O asistenta medicala din Italia s-a sinucis. Femeia trata pacientii cu coronavirus si avea simptome specifice virusului

O femeie din Italia, care lucra ca asistenta medicala intr-un spital din Venetia, s-a sinucis.

Vlad Mixich: Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta

Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta, calculul fiind bazat pe estimarile epidemiologice disponibile public, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Romanii din Italia care vor sa se intoarca in tara, repatriati de stat cu avioane speciale. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Romanii din Italia ramasi fara locuri de munca sau care nu mai au bani sa traiasca in Italia vor fi adusi in tara de catre stat prin intermediul unor curse charter, a anuntat vineri Ministerul de Externe. O prima cursa va fi organizata dinspre Torino la data de 21 martie 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )