Libnet.ro
UNICEF

22:15

30 de romani vor fi deportati din Marea Britanie dupa Brexit, desi lockdown-ul interfereaza cu aceasta decizie

B1 B1,
30 de romani vor fi deportati din Marea Britanie dupa Brexit, desi lockdown-ul interfereaza cu aceasta decizie

Ministerul de Interne britanic a anuntat ca va continua procedurile de deportare a mai multor cetateni romani si polonezi dupa Brexit, in ciuda faptului ca noile masuri de lockdown interfereaza cu aceasta. continuă pe B1

Jumatate de milion de romani, in lockdown obligatoriu: dezastrul din Marea Britanie, confirmat

Marea Britanie trece prin cea mai dificila perioada de la inceputul pandemiei, iar avand in vedere numarul de romani din teritoriu, anuntul lui Boris Johnson va avea efecte economice.

Olanda si Germania refuza intrarea cetatenilor din Marea Britanie pentru calatorii neesentiale

Mai multor cetateni britanici li s-a refuzat intrarea in Olanda de la 1 ianuarie, deoarece Marea Britanie nu mai este scutita de restrictiile legate de Covid privind calatoriile neesentiale din afara UE de cand a parasit blocul, potrivit The Guardian.

Prefectul din Braila: Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina, am pus-o

Prefectul judetului Braila, Simona Draghincescu, a distribuit o postare pe Facebook cu un mesaj pe care il considera mobilizator si optimist. Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina, am pus-o, scrie in mesajul care a amuzat-o pe reprezentanta Guvernului in teritoriu, potrivit Mediafax.

Un avion plin cu criminali si talhari expulzati din Marea Britanie va ajunge saptamana viitoare in Romania

Avionul condamnatilor exista in realitate si va ajunge chiar in Romania. Este vorba despre un avion care va avea 30 de pasageri, toti romani condamnati si inchisi pana acum in Marea Britanie, dar alungati de Brexit.

Ministrul britanic al Educatiei: Elevii din Marea Britanie nu vor sustine examene in acest an din cauza pandemiei

Potrivit ministrului britanic al Educatiei, Gavin Williamson, elevii din Anglia nu vor sustine examene formale in acest an, din cauza pandemiei de coronavirus. in schimb, vor primi note in urma evaluarii facute de.

Premierul Boris Johnson: Lockdown-ul din Marea Britanie va fi ridicat gradual. Scolile se deschid primele

Premierul Marii Britanii a declarat in Parlamentul britanic ca restrictiile impuse in cadrul celui mai recent lockdown din Anglia vor fi ridicate gradual. Primele institutii care isi vor relua activitatea vor fi.

Cinci minori din Marea Britanie, arestati pentru omor

Cinci minori, patru baieti si o fata cu varstele de 13 si 14 ani, au fost arestati de politia britanica fiind suspectati ca au planificat sa comita un omor dupa ce un baiat in varsta de 13 ani a fost injunghiat mortal in orasul Reading.

BBC: Companii din UE refuza livrarile in Marea Britanie, din cauza birocratiei aparute dupa Brexit

Unele companii de retail din Uniunea Europeana au suspendat livrarile catre clienti din Marea Britanie, in contextul noilor conditii impuse de autoritatile britanice dupa Brexit, clientii britanici nemultumiti fiind sfatuiti sa li se adreseze parlamentarilor pe care i-au votat, relateaza luni BBC News, citat de Mediafax.

Probleme post-Brexit. Companii din UE refuza livrari in Marea Britanie din cauza birocratiei aparute

Unele companii de retail din Uniunea Europeana au suspendat livrarile catre clienti din Marea Britanie, in contextul noilor conditii impuse de autoritatile britanice dupa Brexit, clientii britanici nemultumiti fiind sfatuiti sa li se adreseze parlamentarilor pe care i-au votat, informeaza BBC News.

Romanii pot calatori din nou in UK! Se reiau zborurile spre si dinspre Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a hotarat duminica reluarea zborurilor catre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Persoanele care vin din Marea Britanie trebuie sa intre in carantina, ori sa aiba un test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore inainte de intrarea in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )