Libnet.ro
UNICEF

20:30

31 mai, zi decisiva pentru Mitica Dragomir si Mircea Sandu: Sentinta in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

B1 B1,
31 mai, zi decisiva pentru Mitica Dragomir si Mircea Sandu: Sentinta in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

Curtea de Apel Bucuresti a judecat miercuri ultimul termen in dosarul dezafilierii clubului de fotbal Universitatea Craiova in care fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), Mircea. continuă pe B1

31 mai, zi decisiva pentru Mitica Dragomir si Mircea Sandu: Sentinta in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

Curtea de Apel Bucuresti a judecat miercuri ultimul termen in dosarul dezafilierii clubului de fotbal Universitatea Craiova in care fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), Mircea.

DNA cere pedepse maxime pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir. Cand isi afla sentinta cei doi

Procurorii DNA au cerut cate 14 ani de inchisoare pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, adica pedeapsa maxima plus o treime spor de pedeapsa pentru circumstante agravante,in dosarul.

Procurorii cer condamnarea lui Mircea Sandu si Dumitru Dragomir la pedepse cu executare orientate spre termenul maxim

Procurorii cer pedepse cu executare orientate spre maximum, respectiv cate 14 ani, pentru fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF) Mircea Sandu si pentru fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Dumitru Dragomir, in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova.

DNA cere pedepse maxime, 14 ani de inchisoare, pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

Un procuror de la DNA a cerut miercuri judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti condamnarea fostul presedinte al FRF Mircea Sandu si a fostului presedinte al LPF Dumitru Dragomir la pedepse maxime pentru abuz in serviciu si folosirea influentei ori autoritatii persoanei care indeplineste o functie de conducere, in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova.

Parada Absolventilor de liceu 2017 miercuri, 31 mai, ora 12

Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita organizeaza miercuri, 31 mai 2017, incepand cu ora 12, in prima editie, Parada Absolventilor, eveniment dedicat elevilor de liceu care finalizeaza studiile in acest an scolar.

Dragomir si Sandu, sentinta in dosarul dezafilierii Craiovei

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir ar putea afla astazi sentinta in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova. Astazi se judeca ultimul termen in dosarul in care fostul sef al Federatiei.

Camera Deputatilor: Salarii mai mari pentru unii bugetari si burse pentru studenti in vacanta de vara

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 2/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare care prevede majorarea cu 20% a cuantumului brut al salariilor de baza aflate in plata pentru mai multe categorii de personal a fost adoptat marti, cu 232 voturi.

Alegeri prezidentiale in Iran. Mai importante pentru Europa decat ar parea

Vineri, 19 mai, vor avea loc alegeri prezidentiale in Iran, esentiale pentru mentinerea cursului moderat al tarii cand spunem moderat nu avem in vedere standardele europene, ci ceea ce poate fi in prezent posibil intr-un regim teocratic islamic, adversar inversunat al valorilor democratiilor liberale si Occidentului), dar importante totodata pentru un intreg Orient Mijlociu aflat in fierbere, si chiar, prin extensie, pentru relatiile cu marile puteri, in special cu Statele Unite, Uniunea Europeana si Rusia; Concureaza sase candidati aprobati de ayatollah, iar actualul presedinte Hassan Rouhani este in cautarea celui de-al doilea mandat.

Seful ANAF spune ca este nevoie de o legislatie mai buna pentru protectia inspectorilor si ca este pentru infiintarea unui Tribunal Fiscal

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Stan, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, ca este necesara modificarea legislatiei pentru o mai buna protectie a inspectorilor fiscali in cadrul exercitatii functiei publice si ca este favorabil infiintarii unui Tribunal Fiscal, care ar putea conduce la solutionarea cu operativitate a dosarelor privind impozitele.

Camera Deputatilor: Salarii mai MARI pentru medicii militari, politisti, functionari publici din penitenciare, ANPC

Deputatii au dat marti vot favorabilproiectului de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 2/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, precum si modificarea si completarea unor acte no.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )