Libnet.ro
UNICEF

21:15

DNA cere pedepse maxime, 14 ani de inchisoare, pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

Adevărul Adevărul,
DNA cere pedepse maxime, 14 ani de inchisoare, pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

Un procuror de la DNA a cerut miercuri judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti condamnarea fostul presedinte al FRF Mircea Sandu si a fostului presedinte al LPF Dumitru Dragomir la pedepse maxime pentru abuz in serviciu si folosirea influentei ori autoritatii persoanei care indeplineste o functie de conducere, in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova. continuă pe Adevărul

DNA cere pedepse maxime pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir. Cand isi afla sentinta cei doi

Procurorii DNA au cerut cate 14 ani de inchisoare pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, adica pedeapsa maxima plus o treime spor de pedeapsa pentru circumstante agravante,in dosarul.

Doi fosti angajati ai unei banci din Bucuresti, condamnati la cate 4 ani de inchisoare pentru acordarea de credite cu acte false

Un fost director adjunct al unei banci din Bucuresti si un fost ofiter de credite la aceeasi unitate au fost condamnati, luni, de Tribunalul Constanta la cate patru ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune in forma continuata, fiind acuzati ca au acordat credite mai multor persoane in baza unor documente false, anunta News. ro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Un roman, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a incercat sa sarute cu forta o tanara din Marea Britanie

Un sucevean de 20 de ani a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare de judecatorii britanici, dupa ce a incercat sa sarute cu forta o femeie pe o strada din Marea Britanie, dupa care a atacat o biciclista ce i-a sarit in ajutor victimei.

Roman condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a incercat sa sarute cu forta o tanara din Marea Britanie

Un sucevean de 20 de ani a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare de judecatorii britanici, dupa ce a incercat sa sarute cu forta o femeie pe o strada din Marea Britanie, dupa care a atacat o biciclista ce i-a sarit in ajutor victimei.

Chelsea Manning urmeaza sa fie eliberata miercuri, dupa sapte ani de inchisoare pentru scurgerea de date catre WikiLeaks

Chelsea Manning urmeaza sa fie eliberata miercuri din spatele gratiilor, dupa ce sentinta sa a fost comutata de catre fosta administratie Barack Obama de la 35 de ani la 7 ani de inchisoare pentru furarea de documente clasificate despre razboiul irakian si scurgerea lor catre reprezentantii WikiLeaks, transmite DPA.

Doi fosti angajati ai unei banci din Bucuresti, condamnati la cate patru ani inchisoare, pentru acordarea de credite cu acte false

Un fost director adjunct al unei banci din Bucuresti si un fost ofiter de credite la aceeasi unitate au fost condamnati, luni, de Tribunalul Constanta la cate patru ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune in forma continuata, fiind acuzati ca au acordat credite mai multor persoane in baza unor documente false. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

85 de ani de inchisoare pentru scandalagiii cu topoare

Tribunalul Galati i-a condamnat la pedepse grele pe noua barbati, care in decurs de cateva ore au semanat groaza in randul localnicilor din comuna galateana Mastacani, lovind cu topoare, bate si securi pe oricine le-a iesit in cale.

DNA cere inlocuirea controlului judiciar cu arestul la domiciliu pentru IPS Teodosie

Procurorii DNA cer inlocuirea controlului judiciar cu arestul la domiciliu pentru arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, in dosarul in care acesta este judecat pentru ca ar fi obtinut pe nedrept fonduri europene, solicitarea fiind motivata de faptul ca ierarhul a demarat activitati de accesare a fondurilor europene, desi acest lucru i-a fost interzis in mod expres si neechivoc prin obligatiile stabilite in cadrul controlului judiciar, precizeaza un comunicat de presa publicat pe site-ul DNA.

DNA cere arest la domiciliu pentru Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului ar fi incalcat termenii controlului judiciar

DNA cere arest la domiciliu pentru Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, pentru incalcarea termenilor controlului judiciar.

Fostul deputat Dan Bordeianu, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare

Fostul deputat Dan Bordeianu a fost condamnat marti de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata, intr-un dosar legat de un proiect de alimentare cu apa in trei localitati din judetul Vaslui, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )