Libnet.ro
UNICEF

13:45

313 milioane de euro, fonduri nerambursabile pentru cadastrare

Adevărul Adevărul,
313 milioane de euro, fonduri nerambursabile pentru cadastrare

Din suma totala de 312,89 milioane euro, 265,96 milioane euro provin din Fondul European de Dezvoltare Regionala si 46,93 milioane de euro reprezinta cofinantare de la bugetul de stat. Cadastrarea aduce beneficii atat proprietarilor de imobile, cat si bugetelor locale, a precizat pentru Adevarul, Radu Codrut Stefanescu, presedinte si directorul general al ANCPI. continuă pe Adevărul

1,75 milioane de euro, ajutor de minimis pentru promovarea filmului romanesc in tara si peste hotare

Industria cinematografica va beneficia de un sprijin financiar suplimentar, conform unui Memorandum discutat deja de Executiv. Potrivit acestuia, suma alocata promovarii filmului romanesc va fi majorata de la 1,13 milioane euro, la 1,75 milioane euro.

APIA a efectuat plati in avans pentru fermierii autohtoni de aproape 960 de milioane euro

Aproape 960 de milioane de euro au ajuns in conturile fermierilor pana la sfarsitul lunii noiembrie din subventiile acordate, in avans, in sectorul vegetal si zootehnic, iar din 4 decembrie va incepe autorizarea platii finale pentru fermierii care au depus cereri unice de plata in campania 2017, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Peugeot-Citroen vrea peste 600 milioane euro de la General Motors pe motiv ca ar fi fost indusa in eroare in legatura cu planul de reducere a emisiilor poluante la Opel - surse

PSA Peugeot-Citroen, care in iulie a incheiat procesul de preluare a Opel de la General Motors ar vrea peste jumatate din bani inapoi dupa ce a descoperit cat de greu va fi ca Opel sa atinga tinta de emisii de CO2 in Europa si dupa ce a vazut ca exista riscul ca marca germana sa primeasca amenzi mari, scrie Reuters. De exemplu, planul Opel de reducere a emisiior medii de CO2 se baza pe vanzarea a 20. 000 de masini electrice Ampera E, insa strategia nu este viabila pentru ca Opel pierdea 10. 000 de euro la fiecare masina,.

Turistii romani au cheltuit in tara circa 9,4 milioane euro in minivacanta de 1 Decembrie

Mai mult de 88. 000 de turisti romani, care au petrecut in diverse destinatii din tara minivacanta de 1 Decembrie, au cheltuit aproximativ 9,4 milioane de euro pe cazare si servicii de masa. Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) tarifele au fost cu pana la 70% mai mici decat cele din timpul Sarbatorilor de iarna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )