Libnet.ro
UNICEF

21:15

34 de ani de la cea mai mare catastrofa nucleara civila - Cernobil

Hotnews Hotnews,
 34 de ani de la cea mai mare catastrofa nucleara civila - Cernobil

In urma cu 34 de ani, mai exact in 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, exploda reactorul 4 al centralei nucleare de la Cernobil. A fost cel mai grav accident din istoria energiei nucleare. continuă pe Hotnews

Se implinesc 34 de ani de la dezastrul de la Cernobil, cea mai mare catastrofa nucleara din istorie

Astazi se implinesc 34 de ani de la producerea dezastrului de la Cernobil, cea mai mare catastrofa nucleara din istoria omenirii. Pe 26 aprilie 1986, reactorul numarul 4 al centralei a explodat.

VIDEO Cernobilul, mistuit de incendii forestiere, la implinirea a 34 de ani de la cel mai mare accident nuclear

Peste 1. 000 de pompieri se luptau cu flacarile duminica in zona de excludere contaminata de la Cernobil, facand eforturi de aproape de peste trei saptamani pentru a stinge incendiile de padure izbucnite in regiune, potrivit dpa, citata de Agerpres. Astazi s-au implinit 34 de ani de la catastrofa nucleara din 1986.

Galerie FOTO: Cum se transforma cea mai mare Sala Polivalenta din tara intr-un centru de suport pentru bolnavii de COVID-19

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cea mai mare arena sportiva din tara cu pana la 10. 000 de locuri), va deveni in urmatoarea perioada un centru de spitalizare cu 350 de paturi pentru pacientii infectati cu Covid-19 ce prezinta forme usoare si medii. Spatiul va fi transformat temporar intr-un centru de primire, triere, cazare si tratare a bolnavilor infectati cu coronavirus, cazurile mai grave urmand a fi transferate catre alte unitati spitalicesti.

De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania

Un tanar de 26 de ani a murit in aceiasi zi in care a si fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus. Tragedia a avut loc in urma cu doua zile, intr-un spital din Judetul Mures. De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania Toata .

Un muresean de doar 26 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus in Romania

Un muresean, de doar 26 de ani, care suferea de obezitate, a murit de coronavirus. Este cea mai tanara victima din cauza COVID-19 din Romania.

O femeie de 21 de ani este cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 575

Alte opt decese ale unor romani confirmati cu coronavirus au fost anuntate sambata dimineata, intre acestea fiind si al unei tinere de 21 de ani, din judetul Vrancea. Bilantul a ajuns astfel la 575.

34 de ani de la cumplitul accident nuclear de la Cernobil: Cantitatea de radiatii, de 400 de ori mai mare decat cea a bombelor de la Hiroshima si Nagasaki

Dezastrul de la Cernobil a fost cel mai mare accident nuclear care a avut loc pe 26 aprilie 1986, la reactorul nr. 4 din Centrala de la Cernobil, in apropierea orasului Pripyat, in nordul Ucrainei de astazi,.

Bilantul deceselor de COVID-19 in Romania a crescut la 575. Cea mai tanara victima are 21 de ani

Numarul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a crescut, sambata dimineata, la 575. Cea mai tanara victima, dintre cele 8 anuntate de autoritati, este o tanara de 21 de ani, din Focsani, care avea si alte comorbiditati.

Florin Citu, despre beneficiile pandemiei: E cea mai buna reforma a statului. Vom avea case de marcat legate de ANAF si facturi electronice

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca pandemia de coronavirus a fortat cea mai importanta reforma a statului: informatizarea sistemului public. in doua saptamani, Romania va bifa primul lot de case de marcat legate de ANAF, a anuntat Citu. De asemenea, site-ul dedicat IMM-urilor va deveni functional in doua-trei zile. Ministrul de Finante a vorbit si despre majorarea pensiilor.

Bode, ironic catre CNAIR: Cea mai buna monitorizare se face in teren, nu de la etajul opt, din fata calculatorului

Ministrul Transporturilor, Lucin Bode, a declarat vineri facand aluzie la CNAIR ca cea mai buna monitorizare a starii drumurilor se face in teren, nu de la etajul opt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )