Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un muresean de doar 26 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
Un muresean de doar 26 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus in Romania

Un muresean, de doar 26 de ani, care suferea de obezitate, a murit de coronavirus. Este cea mai tanara victima din cauza COVID-19 din Romania. continuă pe Antena3

De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania

Un tanar de 26 de ani a murit in aceiasi zi in care a si fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus. Tragedia a avut loc in urma cu doua zile, intr-un spital din Judetul Mures. De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania Toata .

inca 5 romani au murit din cauza epidemiei de coronavirus. Cea mai tanara victima avea 39 de ani. Bilantul a ajuns la 524 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, decesul a inca cinci romani infectati cu coronavirus. Este vorba despre persoane din judetele Arad 3), Covasna si Neamt, care aveau varste intre 39.

inca 4 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 482 de decese. O femeie de 46 de ani, cea mai tanara victima

Inca 4 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, marti, la 482, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

Epidemia de coronavirus a mai facut 15 victime. Cea mai tanara avea 36 de ani. Bilantul deceselor a ajuns la 567

Bilantul epidemiei de coronavirusa ajuns, vineri dupa-amiaza, la 567 de decese. Ultimele 15 victime raportate aveau varste cuprinse intre 36 si 97 de ani si erau din Suceava, Iasi, Bacau, Alba, Galati, Ti.

Bode, ironic catre CNAIR: Cea mai buna monitorizare se face in teren, nu de la etajul opt, din fata calculatorului

Ministrul Transporturilor, Lucin Bode, a declarat vineri facand aluzie la CNAIR ca cea mai buna monitorizare a starii drumurilor se face in teren, nu de la etajul opt.

NASA a facut cea mai detaliata harta a Lunii pentru misiunile umane viitoare

NASA are planuri ambitioase pe Luna, iar aceasta harta detaliata va fi utila pentru misiunile viitoare pe care le va desfasura aici. Pentru asta, cercetatorii au creat cea mai detaliata.

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei, estimand ca datoria tarii va creste la 75,25% din PIB, fata de 60% cat este in prezent.

Cea mai asteptata schimbare pentru Facebook, dezvaluita pentru iPhone

Facebook inca recupereaza teren cand vine vorba de optiuni. Cea mai noua, pentru reteaua sociala, ar aduce-o la zi cu Instagram, WhatsApp si chiar Messenger. Compania pregateste o.

inca 9 noi decese din cauza coronavirusului Bilantul a ajuns la 507

Autoritatile au anuntat miercuri dimineata 9 noi morti, fiind depasit, astfel, pragul de 500 de decese asociate cu Covid-19. Varsta victimelor este intre 32 de ani si 83 ani. Cea mai tanara victima, de 32 de ani, este o femeie din judetul Mures si suferea de obezitate.

FOTO Pillow challenge, cea mai noua provocare facuta in izolare. Cum se pozeaza vedetele: gafa facuta de Alex Velea

Pillow challenge, care presupune sa te pozezi avand corpul acoperit in partea din fata doar cu o perna, este noua moda din mediul online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )