Libnet.ro
UNICEF

17:45

34 de statii de tramvai din Bucuresti vor avea acoperis verde

Hotnews Hotnews,
 34 de statii de tramvai din Bucuresti vor avea acoperis verde

Acoperisul statiei de tramvai Sf. Gheorghe din Bucuresti a fost acoperit cu vegetatie urmand ca alte 34 de statii din Bucuresti sa fie amenajate la fel in cadrul proiectului Statii verzi, initiat de Asociatia pentru Responsabilitate Sociala Plan B, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al RATB. continuă pe Hotnews

Aceste zodii sunt cele mai norocoase in 2018: Vor avea succes pe toate planurile

Cinci zodii nu vor duce lipsa de nimic in anul 2018. Varsator Varsatorii vor trece toate limitele posibilului. Berbec Berbecii vor avea un an uimitor in 2018. Vor intra i.

Jaguar Land Rover spune ca din 2020 toate modelele noi vor avea versiuni hibride sau electrice

Jaguar Land Rover a anuntat joi ca toate noile sale modele vor avea din 2020 si versiuni electrice sau hibride, producatorul detinut de Tata Motors fiind decis sa faca un urias pas catre electrificare. Primul model electric lansat de producator va fi Jaguar I-Pace care va fi produs din 2018, in Austria.

Horoscop 7 septembrie. Racii vor avea o zi linistita la munca si se vor relaxa alaturi de familie. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

Joi, racii vor avea o zi linistita la munca si se vor relaxa alaturi de familie, fecioarele trebuie sa-si adune puterile, ca sa depaseasca un moment dificil, iar capricornii trebuie sa fie mai rezervati in relatiile cu cei din jur. Berbec .

Ce inseamna cand visezi ca gasesti bani! Iata ce schimbari majore vor avea loc in viata ta

Sa visezi bani nu este ceva neobisnuit. Iata ce inseamna cand gasesti bani in vise si ce schimbari majore vor avea loc in viata ta. - cand visezi ca gasesti bani -.

Bacalaureat 2018: Probele orale la prima sesiune vor avea loc in februarie

Probele orale pentru prima sesiune din anul 2018 a examenului de Bacalaureat vor avea loc in luna februarie, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei.

Modificarea din Codul Muncii care ii revolta pe angajatori. Sute de mii de romani vor avea de suferit

Angajatii din Romania vor bifa de acum ora la care ajung la serviciu, dar si cea la care pleaca, iar angajatorii nu vor mai avea voie sa ii tina peste program daca nu le platesc orele suplimentare.

Universitatea din Bucuresti, ingrijorata de decizia Ministerului Educatiei de a reintroduce manualul unic: Impact negativ major asupra dezvoltarii si educarii tinerilor

Universitatea din Bucuresti se declara ingrijorata de decizia Ministerului Educatiei Nationale de a renunta la manualele alternative pentru elevii din invatamantul preuniversitar si de a reintroduce manualul unic si atrage atentia asupra impactului negativ major pe care manualul unic il va avea asupra dezvoltarii si educarii tinerilor romani.

O tanara din Bucuresti si-a cheltuit toata averea pentru a arata ca Bianca Dragusanu! Cum arata dupa zeci de operatii

Alina Grigore, o tanara din Bucuresti, a facut tot posibilul ca sa arate precum Bianca Dragusanu. Alina a apelat inclusiv la bisturiu, scrie fanatik. ro. Toate operatiile au fost platite de iubitul.

Mihai Tudose, la Antena 3: Exploatarea de la Rosia Montana nu trebuie inchisa pe vecie. Poate copiii nostri vor avea tehnologie si vor vrea sa exploateze/ Mihai Gadea: Cineva din afara are interesul ca noi sa nu ne exploatam aurul

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara la Antena 3 ca actualul guvern lupta ca posbilitatea exploatarii minierii la Rosia Montana sa ramana deschisa pentru viitor si sa nu fie inchisa pe vecie. Moderatorul Mihai Gadea 'l-a completat pe premierul Tudose afirmand ca blocarea exploatarii se face de catre forte interesate din exteriorul tarii si se intreaba daca nu vumva blocarea exploatarii la Rosia Montana este o tradare nationala.

Orasul din Romania unde locuitorii vor avea pubele cu cipuri si vor plati cat arunca la gunoi

Autoritatile din Mizil, judetul Prahova, lucreaza la un sistem unic in Romania privind colectarea gunoiului menajer. Fiecare pubela de la cele aproximativ 5. 000 de gospodarii va avea montat un cip,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )