Libnet.ro
UNICEF

16:45

350.000 de fumatori care vor sa renunte la acest viciu, condamnati tacit!

Antena3 Antena3,
350.000 de fumatori care vor sa renunte la acest viciu, condamnati tacit!

Saptamana aceasta, Senatul Romaniei ar fi trebuit sa voteze Raportul de respingere a Proiectului de lege care urmareste suprareglementarea comertului cu produse din tutun si implica, printre altele,. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat

Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea. Am anuntat.

SURPRIZA: Acestia sunt romanii care vor primi mai MULTI BANI de la stat

Un proiect de strategie al Ministerului Dezvoltarii prevede ca aceasta categorie de romani sa primeasca o subventie majorata pentru plata. Conditia pe care acestia trebuie sa o indeplineasca este de a nu.

UPDATE Primariile din tara au nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul le-a dat doar 1,4 miliarde Lista celor aproape 1.600 de localitati care vor primi fonduri Hotararea a fost adoptata

Aproape 1600 de localitati urmeaza sa primeasca sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale. Este vorba despre un proiect care a intrat in sedinta de Guvern de luni. Din proiectul Ministerului intelegem ca ar fi nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul va da doar 1,4 miliarde lei. UPDATE: Eugen Teodorovici a anuntat ca Hotararea a fost adoptataUPDATE 1: Restul pana la 8,5 miliarde lei trebuie asigurata de urmatorul Guvern, potrivit lui Teodorovici.

HOROSCOPUL saptamanii 14 - 20 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar

HOROSCOPUL saptamanii 14 - 20 octombrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP BERBEC - Simti ca incepi sa pierzi controlul asupra tuturor relatiilor pe care le ai. Nu mai gasesti un echilibru si nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )