Libnet.ro
UNICEF

13:30

3TS Capital are 100 milioane euro pentru investitii in firme de media si ITC, inclusiv din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
3TS Capital are 100 milioane euro pentru investitii in firme de media si ITC, inclusiv din Romania

Compania de administrare a fondurilor de private equity si venture capital 3TS Capital Partners a atras, dupa prima etapa de subscriere, 103 milioane de euro pentru cel de-al patrulea fond, care vizeaza investitii de 2-10 milioane de euro in companii. continuă pe Wall-Street Ro

NEPI a atras 45 milioane euro pentru Mega Mall si preluarea integrala a proiectului de la Vulcan

Fondul sud-african NEPI, unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 45 milioane euro printr-o majorare de capital, cu 29% peste suma vizata, banii fiind destinati dezvoltarii Mega Mall si preluarii integrale a centrului comercial de pe platforma Vulcan.

Mititelu acuza Primaria Craiova ca a dat mita FRF doua milioane de euro pentru locul din Liga a II-a

Avocatul clubului FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu, Mircea Moise, a declarat, joi, la Judecatoria Sector 2, unde se judeca dosarul dezafilierii gruparii oltene, ca Primaria Craiova ar fi dat mita FRF doua milioane de euro, pentru locul primit de CS U Craiova in Liga a II-a.

NEPI vrea sa atraga 35 mil. euro pentru dezvoltarea Mega Mall si preluarea integrala a mallului de la Vulcan

Fondul sud-african NEPI, unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, vrea sa atraga 35 milioane euro printr-o majorare de capital, banii fiind destinati dezvoltarii Mega Mall si preluarii integrale a centrului comercial de.

Kingfisher a platit peste 40 mil. euro pentru reteaua de magazine DIY Bricostore Romania

Kingfisher a platit 35 milioane lire sterline 41,5 milioane euro) cash pentru cele 15 magazine achizitionate de la Bricostore Romania, la care se adauga preluarea unor datorii de 35 milioane lire, care au fost stinse imediat, potrivit unui raport.

MyTicket.ro: Piata de concerte a inregistrat, din 2010 pana in prezent, vanzari de 10 milioane euro

Piata de concerte a inregistrat din 2010 pana in prezent o crestere anuala intre 7% si 10% atat ca numar de bilete vandute, cat si ca valoare medie a acestora), vanzari totale de 10 milioane euro si o diversificare a ofertei culturale, potrivit unei analize efectuate de MyTicket. ro.

Garanti Bank a acordat finantari in valoare de 22,5 milioane euro IMM-urilor

Garanti Bank a acordat finantari in valoare de 22,5 milioane euro intreprinderilor mici si mijlocii IMM) locale, in urma acordului de creditare cu International Finance Corporation IFC), membra a World Bank Group, se arata intr-un comunicat de presa.

UPDATE Guvernul a aprobat conversia in actiuni a datoriilor de aproximativ 56 milioane de euro, pe care le are Posta Romana la bugetul de stat, in vederea privatizarii companiei

Guvernul a aprobat miercuri o Hotarare care vizeaza conversia in actiuni a datoriilor de peste 242,5 milioane lei aproximativ 56 milioane euro) pe care Posta Romana le are la bugetul de stat. Masura urmareste cresterea gradului de atractivitate a companiei pentru investitori. Privatizarea Postei se va realiza astfel prin metoda majorarii de capital social prin aport de capital privat, prin dobandirea de catre un nou investitor a unui pachet de actiuni reprezentand 51% din capitalul social al companiei, inclusiv cel rezultat ca urmare a conversiei creantelor statului fata de Posta Romana in actiuni, in masura realizarii acesteia, daca este cazul, in cadrul unei operatiuni de majorare de capital prin emisiune de noi actiuni.

Proiect de Hotarare de Guvern: Datoriile de aproximativ 56 milioane de euro, pe care le are Posta Romana la bugetul de stat, vor fi convertite in actiuni

Guvernul dezbate miercuri un proiect de act normativ care vizeaza conversia in actiuni a datoriilor istorice pe care Posta Romana le are la bugetul de stat, respectiv datorii de 242,5 milioane lei aproximativ 56 milioane euro). Privatizarea Postei se va realiza astfel prin metoda majorarii de capital social prin aport de capital privat, prin dobandirea de catre un nou investitor a unui pachet de actiuni reprezentand 51% din capitalul social al companiei, inclusiv cel rezultat ca urmare a conversiei creantelor statului fata de Posta Romana in actiuni, in masura realizarii acesteia, daca este cazul, in cadrul unei operatiuni de majorare de capital prin emisiune de noi actiuni.

Stirom va garanta un imprumut de 300 milioane euro pe care il va contracta o firma din grup

Producatorul de ambalaje de sticla Stirom Bucuresti STIB), parte a grupului elen Yioula Glassworks, va garanta cu mai multe active un imprumut de 300 milioane de euro care urmeaza sa fie contractat de o firma din grup, Glasstank, inregistrata in.

Posta Romana vrea sa cumpere 132 de autovehicule noi prin Programul Rabla, prin leasing financiar/Valoarea estimata a contractului - 1,3 milioane euro (fara TVA)

Posta Romana a lansat sambata, 7 septembrie, o licitatie deschisa pentru achizitia a 132 autovehicule noi prin Programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2013 - RABLA, prin contractarea unei finantari de tip leasing financiar pentru o perioada de 36 luni cu dobanda fixa si utilizand drept avans prima de casare in valoare de 858. 000 lei cu TVA) corespunzatoare predarii spre casare a 132 autovehicule uzate), servicii de intretinere pe intreaga perioada de leasing pentru o limita de 100. 000 Km), precum si servicii de asigurare CASCO pentru 3 trei) ani si servicii de asigurare RCA pentru 1 un) an, conform unui anunt postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )