Libnet.ro
UNICEF

00:07

4,62 miliarde euro pentru Dezvoltare Durabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
4,62 miliarde euro pentru Dezvoltare Durabila

Romania va avea pentru prima data un program operational dedicat dezvoltarii durabile, in cadrul exercitiul financiar multianual 2021-2027 al Uniunii Europene. Reprezentantii Departamentului pentru Dezvoltare Durabila si oficialii Ministerului Fondurilor Europene au participat ieri la consultarea publica destinata stabilirii directiilor in care vor fi finantate proiectele depuse de beneficiari. Anterior consultarii publice, reprezentantii celor doua institutii au corelat programarea utilizarii fondurilor politicii de coeziune pentru perioada 2021-2027 cu Strategia nationala pentru dezvoltarea durabila a Romaniei 2030, document care ofera principalele directii de actiune pentru implementarea Agendei 2030. continuă pe Ziarul Bursa

PRIN PRELUNGIREA ARANJAMENTULUI CADRU DE FURNIZARE DE LICHIDITATE PRIN LINIE REPO BNR va putea imprumuta 4,5 miliarde euro de la BCE

Banca Centrala Europeana BCE) si Banca Nationala a Romaniei BNR) au convenit asupra prelungirii aranjamentului-cadru de furnizare de lichiditate in euro pentru BNR, prin intermediul unei linii repo, pentru a veni in intampinarea posibilei aparitii a unui necesar de lichiditate in euro, in contextul disfunctionalitatilor pietei manifestate pe fondul socului indus de Covid-19, conform unui comunicat al bancii centrale.

Bogdan Aurescu: Romania va aloca 100.000 de euro pentru societatea civila si presa independenta din Belarus

Romania va aloca 100. 000 de euro pentru societatea civila si presa independenta din Belarus, a anuntat ministrul de Exerne Bogdan Aurescu, miercuri, pe Twitter.

BNR poate imprumuta de la BCE 4,5 miliarde de euro cash. Acordul cadru a fost prelungit

Banca Centrala Europeana BCE) si Banca Nationala a Romaniei BNR) au convenit asupra prelungirii aranjamentului-cadru de furnizare de lichiditate in euro pentru BNR prin linie repo pana la sfarsitul lunii iunie 2021, potrivit unui comunicat bancii centrale.

Restrictii inasprite in Germania: Statul este de acord cu amenzi de minim 50 euro pentru incalcarea regulilor de purtare a mastilor

In Germania, o amenda la nivel national de cel putin 50 de euro va fi aplicata persoanelor care nu poarta masca de protectie atunci cand este obligatoriu, se arata intr-un proiect de acord guvernamental.

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru.

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )