Libnet.ro
UNICEF

12:45

40 milioane euro, pentru startup-uri europene de educatie, printr-un nou fond de investitii

Hotnews Hotnews,
 40 milioane euro, pentru startup-uri europene de educatie, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile europene de tehnologie in domeniul educatiei edtech) vor putea obtine finantari dintr-un nou fond de investitii in valoare de 40 de milioane de euro, lansat recent. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana anunta investitii de 25 miliarde euro pentru combaterea coronavirusului

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunta investitii considerabile de 25 de miliarde de euro pentru combaterea coronavirusului si precizeaza ca vor fi folosite toate instrumentele pe care Comisia le are la dispozitie pentru a se asigura ca economia Europei trece cu bine prin acest moment.

Vivre Deco atrage 3,5 milioane euro prin plasamentul privat de obligatiuni intermediat de BT Capital Partners

Vivre Deco, unul dintre cei mai mari retaileri online de mobila si decoratiuni din Europa Centrala si de Est, a incheiat cu succes plasamentul privat de obligatiuni prin care a atras 3,5 milioane euro, cu scadenta in 2025 si la o dobanda de 5,25%, conform unui comunicat al Grupului Financiar Banca Transilvania.

Coronavirus: Italia aloca 25 MILIARDE de euro pentru atenuarea efectelor economice

Guvernul italian va aloca 25 miliarde de euro pentru a ajuta economia sa faca fata impactului epidemiei de coronavirus, a declarat miercuri premierul Giuseppe Conte, transmite Reuters.

Coronavirus: Primaria Capitalei aloca 1 milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie. Relatiile cu publicul se suspenda

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat miercuri o sedinta de indata a Consiliului General pentru alocarea din bugetul municipalitatii a circa 1 milion de euro pentru achizitionarea de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU. Primaria Capitalei a mai anuntat ca activitatea directiei de Relatii cu Publicul a Primariei Capitalei se suspenda timp de o saptamana. Cetatenii se pot adresa institutiei in scris, prin e-mail sau telefon.

Primaria Capitalei anunta ca vrea sa aloce un milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie

Primaria Capitalei a anuntat ca vrea sa aloce un milion de euro pentru achizitia de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU, in contextul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Startup IT romanesc de 1 an, evaluat la 2 milioane Euro

Un startup IT romanesc de tehnologii din domeniul asigurarilor insurtech), fondat de 1 an, a ajuns sa valoreze 2 milioane de euro dupa ce a primit o investitie de 300. 000 de euro de la un grup de investitori privati si un fond de investitii.

Coronavirus. Bugetul Ministerului Sanatatii, suplimentat cu 350 de milioane lei pentru achizitia de materiale sanitare

Bugetul Ministerului Sanatatii a fost suplimentat, marti seara, cu 350 de milioane lei pentru achizitia de materiale sanitare in vederea pregatirii pentru a reduce riscurile de raspandire a virusului, a anuntat seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, marti seara, la finalul sedintei de Guvern.

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a alocat 72 milioane lei pentru lucrarile la infrastructura de irigatii

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare ANIF) a alocat pentru campania de irigatii din acest an in total 72 milioane de lei pentru lucrarile de intretinere si reparatii aferente infrastructurii principale de irigatii apartinand ANIF, pentru energia electrica necesara functionarii statiilor electrice de pompare si pentru apa preluata din sursa.

Bill Gates si alti finantatori au strans 125 milioane dolari pentru gasirea unui tratament impotriva coronavirusului COVID-19

Fondatorul companiei Microsoft Bill Gates, impreuna cu alti finantatori, asigura un buget de pana la 125 de milioane de dolari pentru finantarea eforturilor stiintifice de realizare a unui tratament impotrova noului coronavus, COVID-19.

Coronavirus. Romanii risca amenda de peste 4000 de euro pentru minciuna!

Romanii care mint autoritatile in ceea ce priveste coronvirusul risca o amenda de 20. 000 de lei 4000 de euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2143 seconds )