Libnet.ro
UNICEF

14:30

Coronavirus: Italia aloca 25 MILIARDE de euro pentru atenuarea efectelor economice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: Italia aloca 25 MILIARDE de euro pentru atenuarea efectelor economice

Guvernul italian va aloca 25 miliarde de euro pentru a ajuta economia sa faca fata impactului epidemiei de coronavirus, a declarat miercuri premierul Giuseppe Conte, transmite Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana anunta investitii de 25 miliarde euro pentru combaterea coronavirusului

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunta investitii considerabile de 25 de miliarde de euro pentru combaterea coronavirusului si precizeaza ca vor fi folosite toate instrumentele pe care Comisia le are la dispozitie pentru a se asigura ca economia Europei trece cu bine prin acest moment.

Coronavirus: Primaria Capitalei aloca 1 milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie. Relatiile cu publicul se suspenda

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat miercuri o sedinta de indata a Consiliului General pentru alocarea din bugetul municipalitatii a circa 1 milion de euro pentru achizitionarea de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU. Primaria Capitalei a mai anuntat ca activitatea directiei de Relatii cu Publicul a Primariei Capitalei se suspenda timp de o saptamana. Cetatenii se pot adresa institutiei in scris, prin e-mail sau telefon.

Primaria Capitalei anunta ca vrea sa aloce un milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie

Primaria Capitalei a anuntat ca vrea sa aloce un milion de euro pentru achizitia de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU, in contextul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Coronavirus. Italia suspenda plata ratelor la creditele ipotecare si a unor taxe pentru cetatenii afectati

Guvernul Italiei planuieste sa suspende plata ratelor la creditele ipotecare si o serie de taxe, pentru a-i ajuta pe cetatenii afectati de epidemia de coronavirus, scrUe BBC.

CORONAVIRUS |Italia, in carantina: Supermarketurile, luate cu asalt. Care sunt singurele locuri ramase deschise

Este alerta de gradul zero in Italia. Confruntat cu o explozie a numarului de persoane infectate cu noul coronavirus, guvernul din Peninsula a decis ca toata tara sa fie bagata in caranatina. Asta inseamna re.

Coronavirus. Romanii risca amenda de peste 4000 de euro pentru minciuna!

Romanii care mint autoritatile in ceea ce priveste coronvirusul risca o amenda de 20. 000 de lei 4000 de euro).

40 milioane euro, pentru startup-uri europene de educatie, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile europene de tehnologie in domeniul educatiei edtech) vor putea obtine finantari dintr-un nou fond de investitii in valoare de 40 de milioane de euro, lansat recent.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )