Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Ungaria. Comisia Europeana a facut anuntul, dupa decizia maghiarilor

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Ungaria. Comisia Europeana a facut anuntul, dupa decizia maghiarilor

Incepand de mati, Ungaria si-a inchis frontierele pentru cetatenii straini. in urma deciziei Comisia Europeana a facut un anunt. Ce a anuntat Comisia Europeana dupa decizia maghiarilor Marti, Ungaria a inchis frontierele pentru cetatenii straini, insa, luni seara a anuntat unele exceptii pentru turistii din Cehia, Slovacia si Polonia. Accesul este permis doar celor care . continuă pe Playtech

Comisia Europeana acuza Ungaria de discriminare dupa ce guvernul Viktor Orban a inchis granitele cu exceptia tarilor din Grupul Visegrad

Comisia Europeana a reamintit marti Ungariei principiul nediscriminarii intre cetatenii UE dupa ce tara a interzis intrarea aproape tuturor strainilor ca parte a restrictiilor COVID-19. Guvernul maghiar a.

Comisia Europeana avertizeaza Ungaria sa nu inchida granitele pe motiv de pandemie

Comisia Europeana a cerut guvernului de la Budapesta sa nu invoce pandemia pentru a inchide granitel.

400 milioane euro, garantii de la Comisia Europeana pentru achizitia vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana pregateste alocarea a 400 milioane euro pentru initiativa Organizatiei Mondiale a .

2 miliarde de doze de vaccin anti-COVID, pentru toate tarile, in 2021 Comisia Europeana ofera 400 de milioane de euro initiativei OMS

Comisia Europeana va sprijini cu 400 de milioane de euro initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii de achizitie a vaccinurilor anti-COVID, transmite Reuters. De asemenea, si Germania s-a alaturat.

Comisia Europeana va contribui cu 400 de milioane de euro la initiativa OMS de achizitie a vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana a anuntat luni ca va contribui cu 400 de milioane de euro, sub forma de garantii, la initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) de achizitie a vaccinurilor pentru Covid-19, in timp ce OMS a anuntat ca Germania s-a alaturat pactului si ca agentia inca negociaza cu blocul european, transmite Reuters, conform news. ro.

Comisia Europeana adera la mecanismul COVAX care vizeaza accesul echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19

Comisia Europeana si-a confirmat interesul de a participa la mecanismul COVAX care vizeaza accesul echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19, disponibile peste tot in lume la preturi accesibile, pentru toate persoanele care au nevoie de acestea. De asemenea, ca parte a unui efort al Echipei Europa Team Europe), Comisia anunta astazi o contributie de 400 de milioane EUR sub forma de garantii, menita sa sprijine mecanismul COVAX si obiectivele acestuia in contextul raspunsului mondial la criza provocata de coronavirus, conform unui comunicat trimis redactiei.

Comisia Europeana va contribui cu 400 de milioane de euro la initiativa OMS de achizitie a vaccinurilor pentru COVID-19

Comisia Europeana a anuntat luni ca va contribui cu 400 de milioane de euro, sub forma de garantii, la initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) de achizitie a vaccinurilor pentru COVID-19, in timp ce OMS a anuntat ca Germania s-a alaturat pactului si ca agentia inca negociaza cu blocul european, transmite Reuters.

Se destrama CFR Cluj? inca un jucator pleaca: turcii au facut anuntul

Jurnalistii din Turcia sustin ca formatia Samsunspor a obtinut acordul de la CFR Cluj pentru a-l transfera Kevin Boli, fundas central. Se destrama clubul CFR Cluj? inca un jucator pleaca de la echipa: turcii au facut anuntul Un jucator de la clubul CFR Cluj va pleca in Turcia. Potrivit presei turce, Samsunspor a ajuns la un .

De maine se dau 1.000 de euro pentru bucuresteni. E oficial, Gabriela Firea a facut anuntul

In urma cu trei saptamani, Primarul General al Capitalei anunta demararea unui nou proiect ce-i viza direct pe pacientii din Bucuresti vindecati de COVID-19 si posibilii donatori de plasma pentru alti pacienti infectati. De maine se dau 1. 000 de euro pentru bucuresteni Conform proiectului, Gabriela Firea anunta ca se pun la bataie 1. 000 de euro .

10.000 de lei recompensa pentru donatii de plasma. Omul de afaceri a facut anuntul

Un om de afaceri din Caras-Severin ofera o recompensa in valoare de 10. 000 de lei pentru persoana care este dispusa sa doneze plasma pentru un pacient cu Covid-19. Din pacate, este vorba despre un barbat care se afla in stare grava. Recompensa de 10. 000 de lei pentru un donator de plasma Romeo Dunca, candidat din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )