Libnet.ro
UNICEF

21:30

400 de persoane s-au vaccinat impotriva COVID la Institutul Marius Nasta. Au primit serul si persoane cu antecedente de soc anafilactic, fara a exista probleme

Adevărul Adevărul,
400 de persoane s-au vaccinat impotriva COVID la Institutul Marius Nasta. Au primit serul si persoane cu antecedente de soc anafilactic, fara a exista probleme

Peste 400 de persoane s-au vaccinat, luni, la Institutul Marius Nasta din Bucuresti in cadrul celei de-a doua etape a vaccinarii. Managerul spitalului, Beatrice Mahler, a precizat ca, desi printre vaccinati au fost si pacienti alergici, cu antecedente de soc anafilactic, nu au fost semnalate reactii adverse. continuă pe Adevărul

Traian Basescu s-a vaccinat impotriva COVID-19 la Spitalul Militar Central

Traian Basescu s-a vaccinat impotriva COVID-19, astazi, la Spitalul Militar Central din Bucuresti, acelasi centru unde au fost vaccinati si presedintele Klaus Iohannis si premierul Florin Citu.

Klaus Iohannis s-a vaccinat impotriva COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat, astazi la ora 10:00, impotriva COVID-19, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Presedintele Klaus Iohannis a fost vaccinat impotriva COVID-19, vineri, la Spitalul Militar din Capitala (VIDEO)

PresedinteluiRomaniei, Klaus Iohannis, i-a fost administrata prima doza din vaccinulanti-COVID-19, vineri, laCentrul de vaccinare impotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta.

UPDATE Premierul Citu s-a vaccinat impotriva COVID-19: Am vrut sa dau un semnal romanilor sa se vaccineze

Premierul Florin Citu s-a vaccinat impotriva COVID-19, sambata la pranz, la Spitalul Militar Dr. Carol Davila.

Peste 400 de persoane s-au vaccinat astazi impotriva coronavirus la Institutul Marius Nasta

Peste 400 de persoane s-au vaccinat, luni, la Institutul Marius Nasta din Bucuresti in cadrul celei de-a doua etape a vaccinarii. Managerul spitalului, Beatrice Mahler, a precizat ca, desi printre vaccinati au fost si pacienti alergici, cu antecedente de soc anafilactic, nu au fost semnalate reactii adverse.

Traian Basescu s-a vaccinat impotriva COVID-19 la Spitalul Militar Carol Davila

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila a anuntat ca fostul presedinte Traian Basescu s-a vaccinat impotriva COVID-19. Tot sambata, s-a imunizat, la aceeasi unitate medicala si premierul Florin Citu, iar vineri a facut vaccinul si seful statului Klaus Iohannis.

Alte 16.057 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. S-au raportat 68 de reactii adverse minore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a precizatcainca16. 057 de persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore. Numarul total a ajuns.

Zeci de persoane au asteptat la rand pentru a se vaccina impotriva COVID-19 la Institutul Marius Nasta - FOTO

Zeci de persoane s-au adunat, luni dimineata, la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, stand la rand pentru a se vaccina impotriva COVID-19. in perioada in care platforma informatica nu a functionat, datele pacientilor au fost notate pe hartie, pentru a fi introduse in sistem mai tarziu.

LIVE TEXT Cate persoane s-au vaccinat anti-covid-19 in Romania, pana azi, 21 ianuarie. Cati au avut reactii adverse

In data de 27 decembrie, la nivel european, incepea campania de vaccinare anti-covid. Produsul preponderent folosit in aceasta campanie, pentru moment, este vaccinul produs de BioNTech Pfizer. Din 27 decembrie a inceput prima faza de vaccinare, cea a personalului medical. Cate persoane s-au vaccinat anti-covid-19 in Romania 21 ianuarie 2021 Persoane vaccinate impotriva COVID-19 .

Vaccinare cu scandal la Institutul Marius Nasta din Capitala. Manager: S-a produs o aglomerare importanta

Zeci de oameni au stat la coada, luni dimineata, la Institutul Marius Nasta din Capitala pentru a se vaccina impotriva COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )