Libnet.ro
UNICEF

22:45

Zeci de persoane au asteptat la rand pentru a se vaccina impotriva COVID-19 la Institutul Marius Nasta - FOTO

Adevărul Adevărul,
Zeci de persoane au asteptat la rand pentru a se vaccina impotriva COVID-19 la Institutul Marius Nasta - FOTO

Zeci de persoane s-au adunat, luni dimineata, la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, stand la rand pentru a se vaccina impotriva COVID-19. in perioada in care platforma informatica nu a functionat, datele pacientilor au fost notate pe hartie, pentru a fi introduse in sistem mai tarziu. continuă pe Adevărul

Raed Arafat: Se pot vaccina impotriva COVID si persoanele care nu sunt in etapa a doua, daca raman doze nefolosite

In cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare se pot imuniza inclusiv persoanele care nu sunt incluse in aceasta faza, daca raman doze de vaccin nefolosite, a declarat, vineri, la Digi FM, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. incepand de astazi, de la ora 15. 00, se pot programa pentru vaccinare persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din mai multe domenii considerate esentiale.

Peste 400 de persoane s-au vaccinat astazi impotriva coronavirus la Institutul Marius Nasta

Peste 400 de persoane s-au vaccinat, luni, la Institutul Marius Nasta din Bucuresti in cadrul celei de-a doua etape a vaccinarii. Managerul spitalului, Beatrice Mahler, a precizat ca, desi printre vaccinati au fost si pacienti alergici, cu antecedente de soc anafilactic, nu au fost semnalate reactii adverse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )