Libnet.ro
UNICEF

23:30

47 de europarlamentari, scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila: Redefinirea familiei poate dauna copiilor din toate familiile

Antena3 Antena3,
47 de europarlamentari, scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila: Redefinirea familiei poate dauna copiilor din toate familiile

Un numar de 47 de europarlamentari i-au trimis o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila pe tema referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, spunand ca Executivul este practic complice la i. continuă pe Antena3

Minciunile, dezinformarile si manipularile premierului Viorica Dancila din Parlamentul European

Ca de obicei, ca si Liviu Dragnea sau dl Tariceanu, premierul Viorica Dancila minte si manipuleaza. Aceste minciuni trebuie demontate, cetatenii sa nu ramana cu impresia ca are dreptate. Iata declaratiile principale ale domniei sale, insotite de comentarii si explicatii.

A fost pozitia unui roman adevarat

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a calificat astazi interventia premierului Viorica Dancila in Parlamentul European drept pozitia unui roman adevarat care-si apara tara.

Mesajul a peste 40 de europarlamentari pentru premierul Viorica Dancila, pe tema referendumului: Pareti sa fiti complici la ncalcarea drepturilor omului / Redefinirea familiei are potentialul de a afecta copii din toate familiile

Peste 40 de europarlamentari i-au transmis martio scrisoare deschisa premierului Viorica Dancilain care acestia isi arata consternarea fata de organizarea referendumului de redefinire a familiei ca fiind uniunea intre un barbat si o femeie va avea loc in perioada 6 7 octombrie.

Procurorii din CSM o critica pe Viorica Dancila

Afirmatia ca solutiile in dosare ar fi pronuntate de magistrati la diverse presiuni pot afecta grav independenta si credibilitatea justitiei, atrage atentia Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca reactie la declaratiile premierului Viorica Dancila din plenul Parlamentului European.

Sectia de procurori din CSM o ataca pe Viorica Dancila: A facut acuzatii grave, nesustinute factual

Procurorii din CSM reactioneaza dupa discursul premierului Viorica Dancila din Parlamentul Euroopean. Si o acuza ca a facut afirmatii fara acoperire. Sectia pentru procurori a luat act cu ingrijor.

Viorica Dancila, la Craiova: o fraza, doua gafe, un cuvant inventat

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila la fabrica de avioane de la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti, nu a fost lipsit de dezacorduri si cuvinte prost alese. A fost singurul loc unde Viorica Dancila nu a mai avut scris discursul si a vorbit liber.

Premierul Viorica Dancila, mesaj dur la adresa oficialilor de la Bruxelles: Nu vom accepta niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj extrem de dur la adresa oficialilor europeni, miercuri seara, in contextul in care in Parlamentul European s-a discutat despre situatia din Romania. Dancila a.

Un ANGAJAT AL GUVERNULUI explica de ce premierul Viorica DANCILA refuza sa stea de vorba cu jurnalistii: NU ARE RASPUNSURILE SCRISE! (VIDEO)

Dupa ce a fugit de jurnalisti la Bruxelles, Viorica Dancila pare sa isi faca un obicei din refuzul de a sta de vorba cu presa. Premierul a refuzat si luni, la Craiova, sa stea de vorba cu ziaristii, la.

Viorica Dancila: Am cerut oficial sa ni se spuna sursa informatiilor MCV

Premierul Viorica Dancila a spus, miercuri, la Sinteza zilei, ca i-a displacut in totalitate comportamentul colegilor romani care au lansat acuzatii nefondate la adresa Romaniei in Parlamentul European. in.

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )