Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea o felicita pe Viorica Dancila

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe Viorica Dancila pentru prestatia din plenul PE, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea: O felicit pe Viorica Dancila pentru prestatia si pozitia pe care a avut-o astazi in Parlamentul European

Liviu Dragnea a salutat miercuri modul in care s-a prezentat prim-ministrul Viorica Dancila in cadrul dezbaterii privind statul de drept in Romania din plenul Parlamentului European PE) de la.

Dragnea, despre PE: O felicit cu toata forta pe Dancila / Se va tine cont de recomandarile Comisiei de la Venetia, dar sa nu uitam ca deciziile CCR sunt obligatorii si Parlamentul are dreptul de a legifera

Liviu Dragnea a tinut sa o felicite cu toata forta pe Viorica Dancila pentru interventia pe care a avut-o in Parlamentul European si a sustinut ca trebuie sa tinem cont de recomandarile Comisiei de la Venetia, dar nu trebuie sa uitam ca deciziile Curtii Constitutionale sunt obligatorii.

Liviu Dragnea, despre discursul Vioricai Dancila din PE: O felicit pentru felul in care a aparat imaginea Romaniei (VIDEO)

Liviu Dragnea a felicitat-o, miercuri, pe Viorica Dancila pentru felul in care a prezentat pozitia Guvernului in dezbaterile din Parlamentul European privind situatia statului de drept din.

LIVIU DRAGNEA, declaratie INCENDIARA: Educatia mea de copil crescut la tara ma obliga sa votez la DA la referendum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca se va prezenta la urne cu ocazia referendumului pentru redefinirea familiei si ca va vota da. PSD face o serie de actiuni, o informare a populatiei.

Viorica Dancila sare in apararea lui Liviu Dragnea: Premierul a sesizat CCR cu privire la modul de formare al completurilor de cinci judecatori de la Curtea Suprema

Viorica Dancila a sesizat Curtea Constitutionala pe tema completurilor de judecata. in sesizarea sa, premierul vorbeste despre un posibil conflict institutuional intre Parlament si Curtea Suprema referitor la.

Minciunile, dezinformarile si manipularile premierului Viorica Dancila din Parlamentul European

Ca de obicei, ca si Liviu Dragnea sau dl Tariceanu, premierul Viorica Dancila minte si manipuleaza. Aceste minciuni trebuie demontate, cetatenii sa nu ramana cu impresia ca are dreptate. Iata declaratiile principale ale domniei sale, insotite de comentarii si explicatii.

47 de europarlamentari, scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila: Redefinirea familiei poate dauna copiilor din toate familiile

Un numar de 47 de europarlamentari i-au trimis o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila pe tema referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, spunand ca Executivul este practic complice la i.

Procurorii din CSM o critica pe Viorica Dancila

Afirmatia ca solutiile in dosare ar fi pronuntate de magistrati la diverse presiuni pot afecta grav independenta si credibilitatea justitiei, atrage atentia Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca reactie la declaratiile premierului Viorica Dancila din plenul Parlamentului European.

Sectia de procurori din CSM o ataca pe Viorica Dancila: A facut acuzatii grave, nesustinute factual

Procurorii din CSM reactioneaza dupa discursul premierului Viorica Dancila din Parlamentul Euroopean. Si o acuza ca a facut afirmatii fara acoperire. Sectia pentru procurori a luat act cu ingrijor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )