Libnet.ro
UNICEF

01:05

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre cancerul ovarian

România Liberă România Liberă,
5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre cancerul ovarian

In fiecare an, aproape un sfert de milion de femei din intreaga lume primesc diagnosticul de cancer ovarian. Aceasta boala afecteaza femeile atat din tarile dezvoltate cat si pe cele din tarile in curs de dezvoltare. Este important ca toate femeile sa stie care sunt simptomele, factorii de risc si istoricul familial, atat din partea mamei, cat si din partea tatalui, deoarece cancerul ovarian este neoplasmul cu cea mai mica rata de supravietuire in randul femeilor! . continuă pe România Liberă

3 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre vise

Toata lumea este interesata de vise si cerceatorii fac tot felul de studii despre vise pentru a afla tot mai multe despre ele. In momentul in care pui capul pe perna, partea constienta din tine intra in repaos, insa ce.

Medicii avertizeaza: Cancerul ovarian are cea mai mica rata de supravietuire in randul femeilor

Medicii specialisti avertizeaza ca dintre toate tipurile de cancer la femei, cancerul ovarian are cea mai mica rata de supravietuire. Femeile diagnosticate cu acest tip de cancer au o rata de supravietuire dupa primii cinci ani de doar 45%, comparativ cu rata de supravietuire dupa cinci ani a pacientelor cu neoplasm mamar care este de 89%.

Pilule anticonceptionale: 8 lucruri pe care trebuie neaparat sa le stii despre contraceptive

Milioane de femei din intreaga lume utilizeaza pilulele anticonceptionale pentru a preveni sarcinile nedorite. Insa, in ciuda popularitatii de care se bucura pilulele anticonceptionale, sunt inca multe.

Feng shui pentru armonia casei tale: Ce trebuie sa stii despre bambus

Bambusul este unul dintre cele mai populare remedii feng shui pe care le poti folosi pentru casa si birou. Il gasesti peste tot, la orice florarie sau magazine de specialitate Insa de foarte multe ori se fac.

Tot ce trebuie sa stii despre detoxifiere

Termenul detoxifiere este asociat in general cu consumul excesiv de alcool, cu consumul de narcotice sau cu dieta si pierderea in greutate.

Corlatean: Ce se intampla la est genereaza lucruri care pot pune sub semnul intrebarii frontierele

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, considera ca evenimentele care au loc la frontiera estica a Romaniei ar putea sa genereze riscuri si modele de separatism care pot pune sub semnul intrebarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )