Libnet.ro
UNICEF

18:15

La 52 de ani, Pamela Anderson pare mai batrana decat este. Cum a ajuns sa arate actrita din Baywatch

Playtech Playtech,
La 52 de ani, Pamela Anderson pare mai batrana decat este. Cum a ajuns sa arate actrita din Baywatch

Cand spui Baywatch, pe retina iti apare Pamela Anderson, dar Pamela care a pozat de nenumarate ori goala, nu cea de azi, de la 52 de ani, a carei infatisare nu o stiu multi. La 52 de ani, Pamela Anderson pare mai batrana decat este Pamela Anderson, una dintre cele mai senzuale femei din lume, . continuă pe Playtech

Pamela Anderson, de nerecunoscut la 52 de ani! Cum arata nearanjata si cu ochelari de vedere

A fost una dintre cele mai sexy femei din lume si le-a aprins imaginatia barbatilor din intreaga lume timp de zeci de ani, insa acum Pamela Anderson pare ca nu mai aminteste deloc de femeia care a pozat de.

Siegfried Muresan, dupa ce premierul a anuntat ca o sustine pe Rovana Plumb: Legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia Romaniei

Europarlamentarul Siegfried Muresan afirma ca, pentru social-democrati, legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia internationala a Romaniei si considera ca avem nevoie de un premier care sa puna tara inainte de toate. Reactia vine dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat ca o sustine in continuare neconditionat pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european.

Orban:in 30 de ani nu imi aduc aminte ca la o motiune de cenzura sa se fi dezbatut si votat in weekend. Sunt voturi peste numarul semnatarilor

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca este convins ca numarul votantilor motiunii de cenzura va fi mai mare decat numarul semnatarilor si ca vor fi cel putin sapte-opt voturi in plus fata de cei care au semnat, precizand ca vor fi votanti si din randul social-democratilor.

Cum a aparut Delia pe scena alaturi de Carlas Dreams. De ce esti uneori mai ciudata decat noi?

Delia continua sa isi surprinda fanii de fiecare data cand urca pe scena la concerte, dar si la televizor, in cadrul emisiunii iUmor, unde jurizeaza alaturi de Cheloo si Mihai Bendeac. Artista a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii de la ultimul concert, la care a cantat si Carlas Dreams. Acesta nu .

Somajul in randul tinerilor de sub 24 de ani depaseste 16%, adica de cinci ori mai mare decat rata somajului. Vezi care ar putea fi o parte din motive

In luna august 2019, rata somajului a coborat la 3,8% in august, nivel la care fusese si in urma cu doua luni, potrivit datelor transmise luni de Statistica. Potrivit INS, numarul somerilor in varsta de 15-74 ani) din luna august a anului 2019 a fost de 343. 000 persoane, cei mai multi fiind barbati. Din pacate, rata somajului in randul tinerilor 15-24 ani) ramane la peste 16%, dupa ce din septembrie 2018 coborase sub acest prag.

Elon Musk castiga de 40.600 de ori mai mult decat un angajat mediu din compania Tesla

Diferente intre veniturile sefilor si salariile angajatilor au existat dintotdeauna si sunt considerate normale, in contextul sarcinilor mai complexe si resposabilitatilor crescute ale celor aflati la conducerea companiile. Insa, in ultimii ani,.

ANALISTI: Economia franceza este mai rezistenta si mai atractiva decat cea germana

Razboiului comercial dintre Statele Unite si China a schimbat modul in care economistii evalueaza Franta si Germania, cele mai mari doua economii ale Europei, considerand ca economia franceza este mai rezistenta si mai atractiva decat cea germana, au declarat trei analisti, pentru CNBC.

Siegfried Muresan, despre anuntul lui Dancila: Pentru pesedisti legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia Romaniei

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan spune ca pentru PSD sunt mai importante legaturile dintre membrii clanului decat reputatia internationala a Romaniei, comentand astfel anuntul Vioricai Dancila privind sprijinul neconditionat pentru Rovana Plumb.

Siegfried Muresan despre Dancila si Plumb: Legatura de clan e mai importanta decat tara

Europarlamentarul afirma ca, pentru social-democrati, legaturile dintre membrii clanului sunt mai i.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )