Libnet.ro
UNICEF

20:00

Elon Musk castiga de 40.600 de ori mai mult decat un angajat mediu din compania Tesla

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elon Musk castiga de 40.600 de ori mai mult decat un angajat mediu din compania Tesla

Diferente intre veniturile sefilor si salariile angajatilor au existat dintotdeauna si sunt considerate normale, in contextul sarcinilor mai complexe si resposabilitatilor crescute ale celor aflati la conducerea companiile. Insa, in ultimii ani,. continuă pe Wall-Street Ro

Somajul in randul tinerilor de sub 24 de ani depaseste 16%, adica de cinci ori mai mare decat rata somajului. Vezi care ar putea fi o parte din motive

In luna august 2019, rata somajului a coborat la 3,8% in august, nivel la care fusese si in urma cu doua luni, potrivit datelor transmise luni de Statistica. Potrivit INS, numarul somerilor in varsta de 15-74 ani) din luna august a anului 2019 a fost de 343. 000 persoane, cei mai multi fiind barbati. Din pacate, rata somajului in randul tinerilor 15-24 ani) ramane la peste 16%, dupa ce din septembrie 2018 coborase sub acest prag.

Business report: Romania, spre dobanzile negative: BRD remunereaza depozitele populatiei cu dobanda de zero la suta; Cresterea costului salarial de 2 ori mai mare decat cresterea PIB si de 4 ori mai mare decat cresterea productivitatii

Un mare brand de moda prezent si in Romania si-a cerut falimentul. Magazinele din Europa vor fi inchise. Un urias brand de moda, popular in randul tinerilor, a solicitat duminica protectia. Tarom pregateste reluarea curselor catre China si SUA. Cand va zbura peste Ocean operatorul romanesc de stat.

Elon Musk dezvaluie un nou prototip de racheta pentru a ajunge pe Marte

Antreprenorul Elon Musk a dezvaluit ultima versiune a navei Starship, recent asamblata de compania sa, prezentand astfel o dezvoltare rapida pentru vehiculul central al SpaceX, care are obiectivul de a trimite oameni pe Luna si Marte.

inca un pas spre viitor. Elon Musk a prezentat, sambata, nava spatiala proiectata sa transporte un numar mare de oameni si marfuri spre Luna si Marte (VIDEO)

Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX, a prezentat sambata seara nava spatiala Starship proiectata de pentru a transporta un numar mare de oameni si marfuri spre Luna si Marte, relateaza B1TV. Acest.

VIDEO Elon Musk a prezentat nava spatiala care va duce oameni pe Marte

Intr-o prezentare facuta de la sediul SpaceX din Texas, Elon Musk a anuntat ca nava este asteptata sa decoleze pentru prima data intr-o luna sau doua intr-o calatorie care o va duce la aproape 20 de kilometri distanta de Pamant inainte de a se intoarce la sol, relateaza Tech Crunch.

VIDEO Elon Musk a prezentat noi detalii despre Starship, nava spatiala care ar putea transporta in jur de 100 de persoane pe Luna si Marte

Elon Musk, CEO-ul SpaceX, a prezentat sambata seara nava spatiala Starship proiectata de compania sa pentru a transporta un numar mare de oameni si marfuri intre Luna si Marte, relateaza Agerpres.

Elon Musk, CEO-ul Space X: Pana la o suta de persoane vor merge in spatiu. Calatoriile pe Marte ar putea incepe in 2025

Elon Musk, CEO-ul SpaceX, a prezentat sambata seara nava spatiala Starship proiectata de compania sa pentru a transporta un numar mare de oameni si marfuri intre Luna si Marte, informeaza duminica.

Cum a aparut Delia pe scena alaturi de Carlas Dreams. De ce esti uneori mai ciudata decat noi?

Delia continua sa isi surprinda fanii de fiecare data cand urca pe scena la concerte, dar si la televizor, in cadrul emisiunii iUmor, unde jurizeaza alaturi de Cheloo si Mihai Bendeac. Artista a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii de la ultimul concert, la care a cantat si Carlas Dreams. Acesta nu .

Siegfried Muresan, dupa ce premierul a anuntat ca o sustine pe Rovana Plumb: Legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia Romaniei

Europarlamentarul Siegfried Muresan afirma ca, pentru social-democrati, legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia internationala a Romaniei si considera ca avem nevoie de un premier care sa puna tara inainte de toate. Reactia vine dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat ca o sustine in continuare neconditionat pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european.

Vesti proaste pentru soferi: Un plin de carburnat costa mai mult cu 23 de lei, fata de inceputul anului (VIDEO)

Preturi mai mari la pompa din aceasta luna! Un plin de carburant costa acum mai mult cu 23 de lei, in medie, fata de inceputul anului. Cel mai mult a crescut pretul motorinei standard, care se vinde cu ap.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )