Libnet.ro
UNICEF

23:15

56 de angajati, pozitivi cu covid la un abator din judetul Timis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
56 de angajati, pozitivi cu covid la un abator din judetul Timis

Activitatea unei unitati de procesare carne din judetul Timis a fost suspendata dupa ce 56 de persoane au fost confirmate cu COVID-19 in ultimele 24 de ore, numarul total de infectari din aceasta unitate ajungand la 93 de persoane, conform Newsweek. continuă pe Ziarul Bursa

56 de angajati, pozitivi cu covid la un abator din judetul Timisoara

Activitatea unei unitati de procesare carne din judetul Timis a fost suspendata dupa ce 56 de persoane au fost confirmate cu COVID-19 in ultimele 24 de ore, numarul total de infectari din aceasta unitate ajungand la 93 de persoane, conform Newsweek.

Punctul de trecere a frontierei Cenad, din judetul Timis, deschis doar pentru transportul de marfa si lucratori transfrontalieri

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara anunta ca punctul de trecere Cenad - Kiszombor Ungaria) ramane deschis doar pentru tranzitul mijloacelor de transport marfa pana la 7,5 tone si pentru lucratorii transfrontalieri.

Gabriela Firea explica numarul mare de pacienti COVID-19 din Bucuresti

Gabriela Firea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca Bucurestiul nu este focar de infectie cu COVID-19. Potrivit primarului general al Capitalei, ca 60% dintre pacientii tratati de spitalele din Capitala provin din alte judete.

Costel Alexe cere un control al Curtii de Conturi pentru a vedea cum au fost cheltuiti banii pentru spitalul mobil din judetul Iasi

Presedintele organizatiei judetene a PNL Iasi, Costel Alexe, a anuntat ca va solicita Curtii de Conturi un control pentru a vedea cum au fost cheltuiti banii in privinta spitalului mobil de la Letcani, judetul Iasi, care este in continuare nefunctional.

Il Giornale: Covid-19, din Balcani si pana in Mediterana, Italia este asediata Romania ar putea intra pe lista neagra

Dupa trei luni de lockdown si sacrificii uriase, Italia a reusit sa aplatizeze curba epidemiologica a coronavirusului. Unitatile de terapie intensiva, pana recent luate cu asalt de pacienti in stare critica, s-au golit in cele din urma. Numarul infectiilor a scazut, iar cel al deceselor a fost redus la minimum, scrie Il Giornale, preluat de Rador.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )