Libnet.ro
UNICEF

01:05

60.000 de asistenti medicali generalisti din Romania pot participa la un program de perfectionare recunoscut in UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
60.000 de asistenti medicali generalisti din Romania pot participa la un program de perfectionare recunoscut in UE

Aproximativ 60. 000 de asistenti medicali generalisti din Romania, absolventi ai invatamantului postliceal si ai invatamantului superior pana la 1 ianuarie 2007, pot participa, din aceasta toamna, la un program de completare si perfectionare a formarii. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Educatiei a lansat un program de completare si perfectionare pentru 60.000 de asistenti medicali generalisti

Aproximativ 60. 000 de asistenti medicali generalisti din Romania, absolventi ai invatamantului postliceal si ai invatamantului superior anterior datei de 1 ianuarie 2007, pot participa, incepand din aceasta toamna, la programul de completare si perfectionare a formarii initiale in vederea indeplinirii cerintelor minime de formare prevazute de directivele europene in vigoare.

Program de perfectionare pentru 60.000 de asistenti medicali generalisti

Aproximativ 60. 000 de asistenti medicali generalisti din Romania, absolventi ai invatamantului postliceal si ai invatamantului superior anterior datei de 1 ianuarie 2007, pot participa, incepand din aceasta toamna, la un program de formare si perfectionare astfel incat sa fie indeplinite cerintele minime prevazute de directivele europene in vigoare.

FMI a inchis pagina de internet din Romania. S-a considerat mai sigur si mai simplu din punct de vedere administrare ca Washingtonul ca se ocupe si de pagina Romaniei, spun surse apropiate situatiei

FMI si-a inchis definitiv pagina de internet din Romania din cauza atacurilor repetate ale hackerilor, urmand ca relatia cu tara noastra sa fie administrata doar pe pagina IMF. org, scrie Dan Popa pe blogul lui. Partea proasta este ca odata cu inchiderea paginii, documentele in limba romana nu mai sunt disponibile, iar pe IMF. org ele nu apar decat in limba engleza. S-a considerat ca este mult mai sigur si mai simplu din punct de vedere administrare, ca Washingtonul ca se ocupe si de pagina reprezentand Romania asa cum de fapt se intampla si in cazul celorlalte birouri din lume, in plus fiind acelasi format cu pagina FMI Washington, au declarat surse apropiate situatiei.

Grupul elvetian Goldbach urmareste sa vanda operatiunile de reprezentare media din Romania din cauza conditiilor economice si legislative dificile. Alin Alecu, Goldbach Romania: Ordonanta publicitatii TV din 2013 - o deceptie

Grupul elevetian Goldbach, care vinde spatiu publicitar pentru numeroase media locale si regionale, precum si peste 80 de site-uri, inclusiv HotNews. ro, intentioneaza sa vanda operatiunile din Romania ca urmare a conditiiloe economice dificile din prima parte a anului 2014 si din cauza schimbarilor legislative din 2013. Un comunicat Goldbach vorbeste despre decizia Goldbach de a-si reconsidera prezenta pe piata din Romania, iar Alin Alecu, general manager al operatiunii din Romania, a spus marti pentru HotNews. ro ca au inceput demersurile pentru vanzarea regiei locale, proces care ar trebui sa se incheie inainte de sfarsitul anului.

Autoritatile sanitar-veterinare din Romania sunt in ALERTA. Boala limbii albastre ucide bovinele din Buzau

Autoritatile sanitar-veterinare din Romania sunt in alerta. Mai multe bovine din judetul Buzau au fost diagnosticate cu Boala limbii albastre, care ucide animalele, dar nu afecteaza omul. ANSV a informat deja.

Marea Britanie: Numarul nou-sositilor proveniti din Romania si Bulgaria s-a dublat, intr-un an

Numarul persoanelor nou-sosite in Marea Britanie provenite din Romania si Bulgaria s-a dublat intr-un an, ajungand de la 12. 000 la 28. 000, potrivit unor date publicate ieri la Londra de Biroul National de Statistica ONS), relateaza AFP.

Clujul are cea mai mare sala polivalenta din Romania

Lucrarile de constructie la cea mai mare Sala Polivalenta din Romania, cea din Cluj-Napoca, au fost finalizate si mai urmeaza doar executarea finisajelor.

Egiptul a platit 15,5 milioane dolari pentru 60.000 tone de grau din Romania

Guvernul egiptean a cumparat marti 60. 000 de tone de grau din Romania, pentru care a platit aproximativ 15,5 milioane de dolari, conform unui anunt postat pe site-ul Autoritatii Generale pentru Aprovizionare GASC).

ENEL: Finalizam vanzarea activelor din Romania pana la sfarsitul anului

Francesco Starace, directorul general al Enel, a confirmat, ieri, ca grupul italian va finaliza vanzarea activelor din Romania si Slovacia pana la sfarsitul acestui an.

Enel va vinde activele din Romania pana la sfarsitul anului

Grupul italian Enel va finaliza procesul de vanzare a activelor din Romania si Slovacia pana la sfarsitul anului, a declarat marti directorul general al grupului, Francesco Starace, citat de Reuters .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )