Libnet.ro
UNICEF

14:30

62 milioane lei a costat 8232;cel mai nou cartier al Sibiului.

România Liberă România Liberă,
62 milioane lei a costat 8232;cel mai nou cartier al Sibiului.

Primarul Klaus Iohannis a fost prezent ieri la receptia celor trei poduri noi, construite in cartierul Tineretului. Cel mai nou cartier al Sibiului, Cartierul Tineretului, a iesit oficial din santier ieri, dupa ce si cele trei poduri de care a fost nevoie pentru circulatia auto si pietonala au fost finalizate. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost prezent la fata locului, pentru deschiderea circulatiei pe cele trei poduri. Cartierul a fost infiintat in anul 2004, cand 419 tineri au primit . continuă pe România Liberă

Finantele au atras 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 500 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta la cinci ani, exact cat si-a propus, la un randament mediu de 4,9%, in crestere fata de cel acceptat la jumatatea lunii noiembrie pentru aceeasi maturitate, de 4,7%.

Chimcomplex vrea o majorare de capital de 157 milioane lei

Omul de afaceri Stefan Vuza vrea o majorare de capital de 157 milioane lei la Chimcomplex Borzesti simbol CHOB) si sa preia, astfel, activele viabile ale Oltchim simbol OLT).

Lichiditate de circa 46,13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 46,13 milioane lei circa 10,35 milioane euro).

Lichiditate de circa 18,55 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18,55 milioane lei circa 4,15 milioane euro).

Cartea Recordurilor: Radu Beligan, cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti. Cu o zi inainte, actorul va implini 95 de ani, noteaza Mediafax .

Radu Beligan urmeaza sa intre in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor aflat inca in activitate

Radu Beligan, care urmeaza sa implineasca sambata varsta de 95 de ani, va primi duminica titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor, informeaza Me.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor, drept cel mai longeviv actor aflat in activitate

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor aflat inca in activitate, din partea Guiness World Records, anunta Mediafax. Actorul, care sambata va implini 95 de ani, joaca si regizeaza spectacolul.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor Guiness - cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

FOTO: Militari Residence Wellness, cel mai mare club de wellness din Bucuresti.

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tanar cartier All Inclusive, a inaugurat cel mai mare club wellness din Capitala, cu o suprafata interioara de 4. 600 mp. Militari Residence Wellness include cea mai mare piscina interioara de 800 mp, doua piscine pentru copii, sali de aerobic si fitness, saloane pentru masaj si kinetoterapie, sauna, apartamente cu jacuzzi si sauna private, jacuzzi si cabinete de nutritie, scanare si evaluare metabolica. Clubul isi propune sa se .

San Pedro Sula, cel mai violent oras din lume: Oamenii se sinucid ca si cum nu ar fi altceva decat animale

San Pedro Sulas din Honduras este considerat cel mai violent oras din lume, avand o rata a criminalitatii de 169 la 100. 000 locuitori, potrivit unui studiu realizat de Consiliul Cetatenesc pentru Securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )