Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cartea Recordurilor: Radu Beligan, cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cartea Recordurilor: Radu Beligan, cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti. Cu o zi inainte, actorul va implini 95 de ani, noteaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Radu Beligan urmeaza sa intre in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor aflat inca in activitate

Radu Beligan, care urmeaza sa implineasca sambata varsta de 95 de ani, va primi duminica titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor, informeaza Me.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor Guiness - cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor, drept cel mai longeviv actor aflat in activitate

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor aflat inca in activitate, din partea Guiness World Records, anunta Mediafax. Actorul, care sambata va implini 95 de ani, joaca si regizeaza spectacolul.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor Guinness.

Actorul Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va fi inscris in Guinness World Records cu titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru. Marele actor roman va primi titlul Guinness World Records duminica, la Teatrul National Bucuresti, imediat dupa spectacolul Egoistul, jucat si regizat de Radu Beligan. Premiul ii va fi inmanat de prezentatorul TV Catalin Maruta, care, impreuna cu echipa emisiunii La Maruta, a facut demersurile pentru ca numele .

Maestrul Radu Beligan a intrat in Cartea Recordurilor

Radu Beligan, care va implini 95 de ani pe 14 decembrie, intra in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate.

Radu Beligan la 95 de ani: aniversare speciala la TVR 2

Postul TVR 2 ii dedica o saptamana intreaga maestrului Radu Beligan, care implineste 95 de ani pe 14 decembrie. De luni, 9 decembrie, pana vineri, 13 decembrie, TVR 2 va difuza in fiecare zi, de la ora 7. 10 si de la ora 20. 00, o selectie a celor mai interesante inregistrari, momente si replici ale marelui actor.

62 milioane lei a costat 8232;cel mai nou cartier al Sibiului.

Primarul Klaus Iohannis a fost prezent ieri la receptia celor trei poduri noi, construite in cartierul Tineretului. Cel mai nou cartier al Sibiului, Cartierul Tineretului, a iesit oficial din santier ieri, dupa ce si cele trei poduri de care a fost nevoie pentru circulatia auto si pietonala au fost finalizate. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost prezent la fata locului, pentru deschiderea circulatiei pe cele trei poduri. Cartierul a fost infiintat in anul 2004, cand 419 tineri au primit .

FOTO: Militari Residence Wellness, cel mai mare club de wellness din Bucuresti.

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tanar cartier All Inclusive, a inaugurat cel mai mare club wellness din Capitala, cu o suprafata interioara de 4. 600 mp. Militari Residence Wellness include cea mai mare piscina interioara de 800 mp, doua piscine pentru copii, sali de aerobic si fitness, saloane pentru masaj si kinetoterapie, sauna, apartamente cu jacuzzi si sauna private, jacuzzi si cabinete de nutritie, scanare si evaluare metabolica. Clubul isi propune sa se .

San Pedro Sula, cel mai violent oras din lume: Oamenii se sinucid ca si cum nu ar fi altceva decat animale

San Pedro Sulas din Honduras este considerat cel mai violent oras din lume, avand o rata a criminalitatii de 169 la 100. 000 locuitori, potrivit unui studiu realizat de Consiliul Cetatenesc pentru Securitate.

FOTO: Diavolul locuieste la San Pedro. Cum arata cel mai VIOLENT oras din lume.

Diavolul insusi locuieste in San Pedro, a declarat directorul unei firme de pompe funebre din cel de-al doilea mare oras din Honduras. Oamenii se ucid ca si cum n-ar fi altceva decat animale. Citeste si: DEGRADAREA Romaniei dupa caderea COMUNISMULUI, surprinsa in IMAGINI incredibile Cu o rata a criminalitatii de 169 la 100. 000 de locuitori in 2011, San Pedro Sula din Honduras este considerat cel mai violent oras din lume, conform unui studiu realizat de Consiliul Cetatenesc pentru .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )