Libnet.ro
UNICEF

09:01

65 de persoane arestate la Hong Kong in timpul protestelor violente din weekend

Hotnews Hotnews,
 65 de persoane arestate la Hong Kong in timpul protestelor violente din weekend

Politia din Hong Kong a arestat 65 de persoane, intre care un copil de 12 ani, in timpul protestelor antiguvernamentale care au avut loc in weekend in fosta colonie britanica, a anuntat luni politia locala, scrie Agerpres, citand dpa. Duminica a fost cea mai violenta zi din ultimele trei luni de proteste pro-democratie din oras. continuă pe Hotnews

Marile banci din Hong Kong condamna protestele violente

Societatile financiare dau reclame in ziare, prin care cer restabilirea ordinii in orasul-stat * Centrul financiar, in pragul primei recesiuni din ultimul deceniu Unele dintre cele mai mari banci din Hong Kong au publicat ieri reclame pe pagini intregi din ziare, solicitand pastrarea legii si a ordinii pe teritoriul chinez, respectiv condamnand violenta, in conditiile in care orasul-stat este afectat de 11 saptamani de manifestatii impotriva unui proiect de lege privind extradarea, anunta euronews. com.

Hong Kong: 65 de persoane au fost arestate

65 de persoane au fost arestate in Hong Kong in cursul unor proteste antiguvernamentale in fosta col.

HONG KONG: Politia a arestat 65 persoane in cursul protestelor din weekend

Politia din Hong Kong a arestat 65 de persoane in cursul unor intense proteste antiguvernamentale care au avut loc in weekend in fosta colonie britanica, a declarat luni politia locala, relateaza dpa.

HONG KONG: Politia a arestat 65 persoane in cursul protestelor din weekend

Politia din Hong Kong a arestat 65 de persoane in cursul unor intense proteste antiguvernamentale care au avut loc in weekend in fosta colonie britanica, a declarat luni politia locala, relateaza dpa.

VIDEO Autoritatile din Hong Kong au tras cu arma pentru prima data de la inceputul protestelor

Politia din Hong Kong a folosit tunuri cu apa pentru prima data si cel putin un ofiter a utilizat arma pe care o avea in dotare in timpul confruntarilor dintre autoritati si protestatari care au avut loc duminica, una dintre cele mai violente nopti din ultimele trei luni de proteste pro-democratie din oras, scrie SBS.

Protestele violente au continuat si duminica la Hong Kong

Politia din Hong Kong a fost nevoita sa foloseasca pentru a doua zi la rand gaze lacrimogene in timpul manifestatiilor de duminica din acest teritoriu, scrie Mediafax, citand Reuters.

FOTOREPORTAJ EXCLUSIV de la confruntarile din Hong Kong. Un fotoreporter roman a surprins momente cheie de la ultimele proteste violente

Al 12-lea weekend de proteste in Hong Kong a fost marcat de noi confruntari violente dintre protestatari si fortele de ordine. Am stat de vorba cu cativa protestatari de pe strazile orasului, care mi-au explicat de ce se ajunge uneori la violente si cine sunt oamenii care-i provoaca pe politisti.

Proteste violente in Hong Kong. Demonstrantii maresc lista cererilor adresate regimului comunist de la Beijing (FOTO, VIDEO)

Noi violente au izbucnit, sambata, intre fortele de ordine din Hong Kong si protestatarii ce se opun planurilor regimului comunist de la Beijing de a-si spori controlul asupra orasului, transmite B1 TV. Prin.

VIDEO Noi violente intre politisti si protestatari in Hong Kong. Manifestatiile anti-Beijing s-au reluat cu un lant uman

Politia s-a confruntat sambata cu manifestantii prodemocratie care au ridicat o baricada in estul orasului Hong Kong, marcand finalul unei relative acalmii de zece zile in fosta colonie britanica, scrie AFP.

Imagini incredibile din Hong Kong de la unul dintre cele mai violente proteste de pana acum (FOTO, VIDEO)

Protestele din Hong Kong s-au reluat duminica, fiind unele dintre cele mai violente de pana acum. Adunity_89235 Adunity_89233 Au fost raportate si cazuri in care scutierii au fost bombardati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )