Libnet.ro
UNICEF

07:46

HONG KONG: Politia a arestat 65 persoane in cursul protestelor din weekend

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HONG KONG: Politia a arestat 65 persoane in cursul protestelor din weekend

Politia din Hong Kong a arestat 65 de persoane in cursul unor intense proteste antiguvernamentale care au avut loc in weekend in fosta colonie britanica, a declarat luni politia locala, relateaza dpa. continuă pe Ziarul Bursa

HONG KONG: Politia a arestat 65 persoane in cursul protestelor din weekend

Politia din Hong Kong a arestat 65 de persoane in cursul unor intense proteste antiguvernamentale care au avut loc in weekend in fosta colonie britanica, a declarat luni politia locala, relateaza dpa.

VIDEO Escaladare in Hong Kong: Politia a folosit, in premiera, tunuri cu apa

Politia din Hong Kong a folosit duminica tunuri cu apa impotriva unor protestatari, ceea ce reprezinta o premiera in fosta colonie britanica zguduita de aproape trei luni de manifestatii pro-democratie, relateaza AFP.

Presa chineza spune ca angajatul Consulatului Marii Britanii din Hong Kong a fost arestat pentru ca a mers la prostituate

Angajatul Consulatului Marii Britanii in Hong Kong, disparut in China continentala la inceputul acestei luni, a fost arestat pentru ca a apelat la serviciile unor prostituate, scrie presa chineza. Familia barbatului respinge afirmatiile.

65 de persoane arestate la Hong Kong in timpul protestelor violente din weekend

Politia din Hong Kong a arestat 65 de persoane, intre care un copil de 12 ani, in timpul protestelor antiguvernamentale care au avut loc in weekend in fosta colonie britanica, a anuntat luni politia locala, scrie Agerpres, citand dpa. Duminica a fost cea mai violenta zi din ultimele trei luni de proteste pro-democratie din oras.

Angajatul consulatului britanic la Hong Kong a fost arestat

Angajatul Consulatului Marii Britanii la Hong Kong, dat disparut in China continentala la inceputul lui august, a fost arestat din cauza ca a solicitat prostituate, potrivit presei chineze, o acuzatie respinsa vineri de familia tanarului, relateaza AFP.

Protestele violente au continuat si duminica la Hong Kong

Politia din Hong Kong a fost nevoita sa foloseasca pentru a doua zi la rand gaze lacrimogene in timpul manifestatiilor de duminica din acest teritoriu, scrie Mediafax, citand Reuters.

Hong Kong: 65 de persoane au fost arestate

65 de persoane au fost arestate in Hong Kong in cursul unor proteste antiguvernamentale in fosta col.

VIDEO Autoritatile din Hong Kong au tras cu arma pentru prima data de la inceputul protestelor

Politia din Hong Kong a folosit tunuri cu apa pentru prima data si cel putin un ofiter a utilizat arma pe care o avea in dotare in timpul confruntarilor dintre autoritati si protestatari care au avut loc duminica, una dintre cele mai violente nopti din ultimele trei luni de proteste pro-democratie din oras, scrie SBS.

Hong Kong: Angajatul consulatului britanic ar fi fost arestat pentru ca a apelat la o prostituata

Angajatul consulatului britanic din Hong Kong, arestat de autoritatile chineze la inceputul luni Au.

HONG KONG: Noi confruntari intre politisti si protestatari dupa o scurta acalmie

Politia s-a confruntat sambata cu manifestantii prodemocratie care au ridicat o baricada in estul orasului Hong Kong, marcand finalul unei relative acalmii de zece zile in fosta colonie britanica, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )