Libnet.ro
UNICEF

09:30

7,1 milioane de euro pentru infiintarea grupurilor de producatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
7,1 milioane de euro pentru infiintarea grupurilor de producatori

Solicitantii de fonduri europene pot depune proiecte, in perioada 12 iulie marti n. r. )- 11 octombrie, pentru infiintarea grupurilor de producatori, sumele disponibile pentru aceasta sesiune fiind de 7,1 milioane de euro, potrivit unui comunicat al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

EximBank finanteaza Romelectro pentru un proiect de 30 milioane euro in Egipt

EximBank a acordat companiei Romelectro un plafon de finantare multiprodus in valoare de 63 milioane de lei, destinat unui proiect de 30 milioane euro pe care compania il va derula in Egipt alaturi de alte doua firme romanesti.

Groupama a facut anul trecut un profit de 1,4 milioane euro

Groupama, subsidiara locala a grupului francez cu acelasi nume, a obtinut anul trecut un profit de 6,1 milioane lei 1,4 milioane euro) din vanzarea de asigurari de viata, aproape dublu fata de rezultatul inregistrat pe segmentul asigurarilor generale, potrivit raportului anual al companiei.

Investitie de 8,3 milioane euro in primul spital ProVita. Ce planuri are operatorul medical

Centrul medical ProVita va inaugura in septembrie un spital in Bucuresti, in urma unei investitii de 8,3 milioane euro, ajungand astfel la o retea de trei unitati medicale, dintre care doua clinici specializate in chirurgia minim invaziva a coloanei.

Guvernul aloca peste 200 milioane lei pentru localitatile afectate de inundatii

Guvernul a aprobat alocarea a 201,423 milioane lei pentru efectuarea unor lucrari de refacere a instrastructurii locale afectate de precipitatiile din perioada mai-iunie 2016, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

Guvernul aloca peste 200 milioane lei pentru localitatile afectate de inundatii

Guvernul a aprobat alocarea a 201,423 milioane lei pentru efectuarea unor lucrari de refacere a instrastructurii locale afectate de precipitatiile din perioada mai-iunie 2016.

MFE a lansat spre consultare ghidul Scoala pentru toti, cu o alocare de 193 milioane euro

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat, spre consultare publica, un ghid pentru Scoala pentru toti, un program de educatie cu o alocare de 193,2 milioane de euro din Programul Operational Capital Uman POCU 2014-2020), se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Dorin Cocos ar fi incasat 85 de milioane de euro din contractele in Sanatate

85 milioane euro in 9 ani au incasat firmele lui Dorin Cocos pentru reactivi de teste medicale, vanduti spitalelor de stat, arata o investigatie RISE Project.

A platit 2.3 milioane de euro pentru o seara fierbinte cu Megan Fox. Cu ce s-a ales un om de afaceri chinez

Si-a dorit o noapte fierbine alaturi de Megan Fox, dar si de modelul Victorias Secret Candice Swanepoel si actrita chineza Yang Ying, iar un chinez nu a fost deloc zgarcit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )