Libnet.ro
UNICEF

19:45

7 motive pentru care ar trebui sa va imbratisati mai des

Antena3 Antena3,
7 motive pentru care ar trebui sa va imbratisati mai des

Imbratisarea este unul dintre cele mai simple si frumoase lucruri pe care le puteti face ca sa fiti sanatosi. Recunoatesteti: nimic nu va face sa va simtiti mai bine decat o imbratisare calduroasa. Fie ca va luati in. continuă pe Antena3

7 motive pentru care n-ar trebui sa-ti lasi copiii cu tablete, mobile si computere

Copiii sunt din ce in ce mai expusi la tehnologia moderna, iar specialistii in pediatrie avertizeaza ca nu este deloc un lucru bun. Asociatiile de pediatrie din Statele Unite si Canada au emis de curand o recomandare.

Recuperatorii nu mai au dreptul sa reprezinte in instanta institutiile pentru care lucreaza

Inalta Curte de Casatie a stabilit ca recuperatorii nu mai au dreptul sa mearga in instanta ca sa reprezinte institutiile pentru care lucreaza, fie ele banci, firme de leasing sau operatori de telefonie mobila, informeaza B1 TV.

Recuperatorii nu mai au dreptul sa reprezinte in instanta institutiile pentru care lucreaza

Inalta Curte a stabilit ca recuperatorii nu mai au dreptul sa mearga in instanta pentru a reprezenta institutiile pentru care lucreaza, fie ele banci, firme de leasing sau operatori de telefonie mobila. Astfel, recuperatorii nu mai au baza legala pentru recuperarea creantelor, transmite B1 TV.

Afaceristul Ilie Carabulea, arestat in dosarul Carpatica Asig, pus in libertate deoarece Tribunalul Sibiu nu a mentionat perioada pentru care a dispus arestarea

Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau au fost pusi in libertate in urma unei erori judiciare. Mai exact, Tribunalul Sibiu nu a mentionat perioada pentru care a dispus.

Haaretz: Motivele pentru care suspectii ar fi vrut intimidarea Codrutei Kovesi raman neclare

Motivele pentru care angajatii companiei Black Cube ar fi vrut sa o intimideze pe Codruta Kovesi sunt in continuare neclare, noteaza cotidianul israelian Haaretz, in timp ce site-ul IsraelHayom. com vehiculeaza ipoteza ca operatiunea DIICOT ar avea rolul protejarii procurorului-sef DNA, transmite Mediafax.

Haaretz: Motivele pentru care suspectii ar fi vrut intimidarea Codrutei Kovesi raman neclare

Motivele pentru care angajatii companiei Black Cube ar fi vrut sa o intimideze pe Codruta Kovesi sunt in continuare neclare, noteaza cotidianul israelian Haaretz, in timp ce site-ul IsraelHayom. com.

Motivarea instantei: Lia Olguta Vasilescu a ajuns in arest la domiciliu pentru ca nu a mai avut probleme cu legea si nu reprezinta un pericol public (VIDEO)

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a ajuns in arest la domiciliu pentru ca nu a mai avut probleme cu legea si nu reprezinta un pericol public, se arata in motivarea Tribunalului Bucuresti, care a .

Care sunt cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Un studiu asupra morbiditatii privind bolile profesionale, aratat ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )