Libnet.ro
UNICEF

01:06

Recuperatorii nu mai au dreptul sa reprezinte in instanta institutiile pentru care lucreaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Recuperatorii nu mai au dreptul sa reprezinte in instanta institutiile pentru care lucreaza

Inalta Curte a stabilit ca recuperatorii nu mai au dreptul sa mearga in instanta pentru a reprezenta institutiile pentru care lucreaza, fie ele banci, firme de leasing sau operatori de telefonie mobila. Astfel, recuperatorii nu mai au baza legala pentru recuperarea creantelor, transmite B1 TV. continuă pe Ziarul Bursa

15 vedete pentru care timpul sta in loc si arata la fel de bine ca la 20 de ani

Sunt frumoase, celebre si. vesnic tinere. Vedetele de la Hollywood par sa fi descoperit secretul frumusetii eterne pentru ca timpul a stat in loc pentru ele. Mereu in atentia intregii lumi, cele mai cunoscute actrite din lumea filmului au demonstrat ca frumusetea nu tine cont de varsta, iar trecerea anilor nu trebuie sa ne sperie. Unele recunosc ca au suferit mici operatii estetice, in timp ce altele sunt increzatoare ca ridurile si micile imperfectiuni au farmecul lor.

iCCJ a decis ca recuperatorii nu mai au dreptul sa reprezinte in instanta bancile, firmele de leasing sau operatori de telefonie mobila (VIDEO)

Veste proasta pentru recuperatorii de creante si pentru cei care vor sa apeleze la serviciile acestora. inalta Curte a stabilit ca recuperatorii nu mai au dreptul sa mearga in instanta pentru a.

Cele mai rele tari din Europa in care sa fii fumator. Romania nu este nici macar in top 10

Daca ai crezut ca Romania are o lege antifumat prea draconica, un raport Nanny State Index ne linisteste pe toti. Acesta arata care sunt cele mai rele tari din Europa in care sa fii fumator si bautor de vin. Tine-le minte, mai ales daca vei merge in.

Atentatele de la Paris: Abdeslam vorbeste despre noi motive pentru care nu s-a detonat

Principalul suspect in atentatele de la Paris, Salah Abdeslam, a declarat ca a ales sa nu se arunce in aer ca sa salveze vieti, i-ar fi spus teroristul fratelui sau, Mahomed, care l-a vizitat la inchisoarea din Bruges.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )