Libnet.ro
UNICEF

00:07

70 miliarde dolari au parasit tara lui Putin.

România Liberă România Liberă,
70 miliarde dolari au parasit tara lui Putin.

Rusia, suspendata luni din clubul G8, se confrunta cu o fuga masiva de capital, banca centrala face eforturi pentru sustinerea rublei, oligarhii tremura de teama sanctiunilor. In fata crizei ucrainene, investitorii opteaza pentru repliere strategica, in mijlocul escaladei sanctiunilor Occidentului. Concret, iesirile de capital din Rusia au explodat dupa ce trupele lui Putin au intrat in Crimeea, atingand 70 miliarde dolari in acest prim trimestru. SUA au inghetat dolarii din Banca Rossia, a lui . continuă pe România Liberă

Cei mai bogati oameni din lume au castigat peste 25 miliarde dolari

Cei mai bogati 300 de oameni din lume si-au adaugat 25,6 miliarde dolari la averile lor insumate, dupa ce, saptamana aceasta, guvernul Statelor Unite ale Americii a adoptat sanctiuni impotriva unor miliardari rusi, potrivit Bloomberg. Cel mai castigat a fost Amancio Ortega 77 ani), cofondatorul Inditex, cel mai mare lant commercial de imbracaminte din lume. Spaniolul a castigat 2,8 miliarde de dolari, dupa ce veniturile companiei au crescut cu 2% in ultima luna.

Investitorii incep sa retraga active in valoare de miliarde de dolari din Rusia, pe fondul crizei din Ucraina

Federatia Rusa a anuntat ca se asteapta ca in primele trei luni ale acestui an investitorii sa retraga active in valoare de circa 70 de miliarde de dolari din tara, ca reactie la tensiunile din Ucraina, informeaza BBC.

Criza ucraineana incepe sa-si arate efectele asupra economiei Rusiei: Fuga de capitaluri de 65 - 70 mld dolari, crestere aproape de zero, inflatie in urcare

Rusia se confrunta cu o fuga de capitaluri, estimata la 65 - 70 de miliarde de dolari in primul trimestru, peste nivelul inregistrat in intreg anul 2013, din cauza evenimentelor din Crimeea, a afirmat luni Andrei Klepach, ministrul adjunct al Economiei, care a creionat un tablou ingrijorator pentru economia Rusiei: crestere aproape de zero, inflatie in urcare.

Purtatorul de cuvant al lui Putin: Rusia nu va coopera cu FMI pentru finantarea Ucrainei.

Rusia nu va coopera cu FMI pentru a gasi solutii de furnizare a asistentie financiare pentru Ucraina, anunta ITAR-TASS, citandu-l pe Dmitry Peskov, purtatorul de cuvant al presedintelui Vladimir Putin. Ucraina si FMI continua sa caute solutii, dar noi nu vom coopera, a declarat Peskov, care a adaugat ca Rusia are un reprezentant la FMI si astfel participa indirect la acest proces. Oricum este dificil sa vorbeste despre o rambursare a ajutorului financiar pana cand Ucraina nu isi alege .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )