Libnet.ro
UNICEF

05:45

75 de milioane de euro pentru Bucuresti - Capitala europeana

România Liberă România Liberă,
75 de milioane de euro pentru Bucuresti - Capitala europeana

Proiectul denumit Bucuresti - Capitala europeana a culturii 2021 va fi sustinut cu fonduri care totalizeaza 75 de milioane de euro, esalonati pe urmatorii sase ani. continuă pe România Liberă

Investitii pentru Capitala Europeana

Investitia pe care o presupune proiectul Bucuresti - Capitala europeana a culturii 2021 este de 75 de milioane de euro, din care 90% sunt asigurati de stat, iar restul din sponsorizari, a declarat Mihaela Paun.

Bucurestiul a intrat in competitia pentru titlul de Capitala Culturala Europeana. De unde vin cele 75 de milioane de euro care vor schimba radical fata orasului

Bucurestiul, alaturi de alte 12 orase din Romania, intra in competitia pentru titlul de Capitala Culturala Europeana. Cele 13 orase isi vor prezenta dosarul de candidatura in perioada 7-10 decembrie 2015. Dupa aceasta etapa de selectie, juriul european independent va alcatui o lista scurta din trei sau patru orase, urmand ca in septembrie 2016 sa fie desemnata Capitala Europeana a Culturii 2021.

BERD acorda CEZ Distributie un imprumut de 675 milioane lei, pentru investitii

BERD acorda CEZ Distributie un imprumut sindicalizat de pana la 675 milioane de lei 153,7 milioane euro), pentru sustinerea proiectelor companiei de distributie de electricitate, aceasta fiind prima finantare sindicalizata pe termen lung in moneda.

Capitala europeana a culturii 2021: 14 orase din Romania, selectate pentru a concura la titlu

Candidaturile oraselor Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Sfantu Gheorghe, Suceava, Timisoara si Targu-Mures la titlul de Capitala europeana a culturii 2021 au fost acceptate, in urma analizarii documentatiei depuse, anunta Ministerul Culturii.

Granzii din telecom vor plati statului 10,1 milioane de euro pentru noi frecvente

Orange, Vodafone, RCSRDS, SNR si 2K Telecom vor plati la bugetul statului pana la data de 2 decembrie 2015 taxe de licenta in valoare cumulata de 10. 101 euro, dupa ce si-au adjudecat prin licitatie drepturile de utilizare a frecventelor radio in benzile 3,4 - 3,8 GHz, a anuntat marti Autoritatea de reglementare in comunicatii.

ANAF a evaluat sediul Grivco si al Antenei 3 la 32,5 milioane euro

Bunurile imobile care au fost sechestrare de Justitie dupa condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA - sediul Grivco si cel al Antenei 3 - au fost evaluate de ANAF la 32,5 milioane euro.

Extragerea loto din 25 octombrie: Premiul la Loto 6/49 a ajuns la peste 5,1 milioane euro

Premiul la Loto 6/49 a ajuns la peste 5,1 milioane euro, la extragerea loto din 25 octombrie.

Lichiditate de 3,83 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 350 lei 3. 544 euro).

Lichiditate de 1,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7. 514 lei 1. 992 euro).

Alevia a investit 1 milion de euro pentru extinderea fabricii de suplimente alimentare si ceaiuri

Alevia, compania romaneasca specializata in productia de suplimente alimentare si ceaiuri, anunta finalizarea extinderii fabricii din Falticeni, judetul Suceava. Extinderea cladirii de productie si birouri, inclusiv achizitia utilajelor performante, s-a ridicat la 1 milion de euro. informeaza un comunicat al companiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )