Libnet.ro
UNICEF

08:47

766 de noi decese provocate de coronavirus in Italia. Bilantul ajunge la 14.681

Antena3 Antena3,
766 de noi decese provocate de coronavirus in Italia. Bilantul ajunge la 14.681

Au fost inregistrate 766 de noi decese in Italia, bilantul total al mortilor de coronavirus ajungand la 14. continuă pe Antena3

Sase noi decese provocate de coronavirus. Bilantul ajunge la 92 de morti in Romania

Noi decese provocate de coronavirus au fost confirmate, miercuri, pe teritoriul Romaniei. Bilantul urca la 92 de morti.

CORONAVIRUS |inca un deces in Romania: O femeie din Targu Neamt, contact cu persoane venite din Italia. Bilantul ajunge la 86 de victime

Inca un pacient din Romania, diagnosticat du COVID-19, a murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o femeie de 45 de ani, din Targu Neamt, judetul Neamt. Astfel, bilantul.

Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al deceselor si cazurilor noi se mentine constant 766 de morti in ultimele 24 de ore

Numarul persoanelor care au murit in Italia din cauza coronavirusului a ajuns vineri la 14. 681, cu 760 de noi decese inregistrate in ultimele 24 de ore, potrivit datelor difuzate de Agentia italiana pentru Protectie Civila. Numarul infectarilor a ajuns la aproape 120.

Sase noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus in Romania. Un barbat a fost externat si a murit acasa

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, ducand bilantul total la 92. Este vorba de trei barbati, unul din judetul Bistrita-Nasaud, unul din judetul Suceava si unul din Capitala, si trei femei, doua paciente internate in Bucuresti si o pacienta in judetul Covasna.

11 noi decese provocate de coronavirus! Numarul victimelor a ajuns la 133!

Inca 11 persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta c.

Trei noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus in Romania. Bilantul ajunge la 85

Autoritatile au anuntat miercuri trei noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, ducand bilantul total la 85. Este vorba de o femeie de 54 de ani, decedata la doar 45 de minute dupa ce s-a prezentat la sectia de Urgente de la Spitalul Universitar din Capitala, un alt barbat de 85 de ani din Timis, cu alte afectiuni cronice, si o femeie de 63 de ani din Bucuresti, contact confirmat la centrul de dializa privat.

Coronavirus: Italia raporteaza un numar de 766 de noi decese, aproximativ egal cu cel de joi

Bilantul deceselor provocate de epidemia de COVID-19 a crescut vineri in Italia cu 766 de cazuri, fata de 760 inregistrat in urma cu o zi, ajungand la un total de 14. 681, a informat Agentia de protectie civila, potrivit Reuters.

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in Romania ajunge la 122

Patru noi decese au fost confirmate pe teritoriul Romaniei, ridicand bilantul la 122 de morti din cauza infectiei cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Italia: 766 de decese in 24 de ore, aproape 120.000 de infectari

Potrivit celor mai recente date dinItalia, inca 766 de decese au fost cauzate de noulcoronavirusin ultimele 24 de ore, numarul total al mortilor ajungand astfel la 14,681. Numarul deceselor.

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul ajunge la 78. Cei sase pacienti erau internati tot la Spitalul Judetean Suceava

Sase noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti, iar bilantul a ajuns astfel la 78. Toate cele 6 persoane erau internate in doua sectii ale Spitalului Judetean de Suceava, unde s-au inregistrat 30 de decese, multe dintre ele fiind raportate cu intarziere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )