Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus in Romania. Un barbat a fost externat si a murit acasa

Adevărul Adevărul,
Sase noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus in Romania. Un barbat a fost externat si a murit acasa

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, ducand bilantul total la 92. Este vorba de trei barbati, unul din judetul Bistrita-Nasaud, unul din judetul Suceava si unul din Capitala, si trei femei, doua paciente internate in Bucuresti si o pacienta in judetul Covasna. continuă pe Adevărul

Trei noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus in Romania. Bilantul ajunge la 85

Autoritatile au anuntat miercuri trei noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, ducand bilantul total la 85. Este vorba de o femeie de 54 de ani, decedata la doar 45 de minute dupa ce s-a prezentat la sectia de Urgente de la Spitalul Universitar din Capitala, un alt barbat de 85 de ani din Timis, cu alte afectiuni cronice, si o femeie de 63 de ani din Bucuresti, contact confirmat la centrul de dializa privat.

Doua noi decese printre pacientii infectati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 82. in Suceava sunt 638 de cazuri confirmate pozitiv pana acum

Marti seara, au fost confirmate inca doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, fiind vorba despre doi barbati in varsta de 70 de ani, primul din judetul Sibiu, iar cel de-al doilea caz din judetul Mures. in Suceava sunt confirmate pozitiv in acest moment 638 de cazuri.

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul ajunge la 78. Cei sase pacienti erau internati tot la Spitalul Judetean Suceava

Sase noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti, iar bilantul a ajuns astfel la 78. Toate cele 6 persoane erau internate in doua sectii ale Spitalului Judetean de Suceava, unde s-au inregistrat 30 de decese, multe dintre ele fiind raportate cu intarziere.

Sase noi decese provocate de coronavirus. Bilantul ajunge la 92 de morti in Romania

Noi decese provocate de coronavirus au fost confirmate, miercuri, pe teritoriul Romaniei. Bilantul urca la 92 de morti.

CORONAVIRUS |Romania este tara din Europa Centrala si de Est cu cele mai multe decese ale pacientilor cu COVID-19 Bilantul complet din regiune

A trecut mai bine de o luna de la confirmarea primului caz de coronavirus de pe teritoriul Romaniei si s-au scurs aproape doua saptamani de la decesul primului pacient contaminat cu COVID-19. De atunci si pana.

inca trei noi decese din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 68

Au mai fost raportate alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total pe tara ajungand la 68.

Coronavirus in Romania: doua noi decese. Bilantul mortilor a ajuns la 82

Doua noi decese inregistrate in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate marti seara, astfel ca bilantul ajunge la 82. Este vorba despre doi barbati, ambii in varsta de 70 de ani, unul din judetul Sibiu si celalalt din Mures.

Un nou deces in randul pacientilor cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 44

Autoritatile au confirmat luni cel de-al 44-lea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat de 74 de ani din judetul Satu Mare, care suferea de hipertensiune arteriala si diabet zaharat.

13 noi decese in Romania din cauza coronavirusului, toate din Suceava Bilantul mortilor a ajuns la 65

Bilantul mortilor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns luni seara la 65, dupa ce au fost anuntate 13 noi decese. Toate cele 13 persoane, cu varste cuprinse intre 40 si 80 de ani, au fost internate la Spitalul de Urgenta din Suceava.

Doua noi decese provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 46

Doua noi decese din cauza infectiei cu coronavirus au fost confirmate pe teritoriul Romaniei, bilantul ajungand la 46.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )