Libnet.ro
UNICEF

23:30

8.000 de pacienti primesc tratament pentru COVID 19 prin donarea a 4000 de cutii de antiviral

România Liberă România Liberă,
8.000 de pacienti primesc tratament pentru COVID 19 prin donarea a 4000 de cutii de antiviral

Peste 8. 000 de pacienti vor beneficia de tratament pentru COVID 19 dupa ce o companie faramaceutica . continuă pe România Liberă

AGENTIILE DE PRESA Cercetator francez raporteaza rezultate de succes al unui tratament pentru Covid-19

Un renumit profesor de cercetare din Franta a raportat rezultatele de succes ale unui nou tratament pentru Covid-19, testele timpurii sugereaza ca poate opri raspandirea virusului in doar sase zile, transmite Le Parisien.

Primele observatii medicale despre schema de tratament pentru COVID-19 aprobata in Romania: Seamana cu cea franceza, dar dozele de paracetamol sunt injumatatite Diferente si in cazul utilizarii clorochinei

EXCLUSIV ONLINE Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a aprobat marti seara printr-un ordin protocolul de tratament al infectiei cu virusul SARS-Cov-2. in document se precizeaza ca nu exista.

Peste 8.000 de pacienti vor primi tratament pentru COVID-19, datorita donatiei de antivirale a unei companii biofarmaceutice

Peste 8. 000 de pacienti vor beneficia de tratament pentru COVID-19, dupa ce compania biofarmaceutica AbbVie Romania si-a anuntat intentia de a dona Ministerului Sanatatii un numar de aproximativ 4. 000 cutii dintr-un medicament antiviral folosit in tratamentul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Protocolul de tratament pentru COVID-19, publicat in Monitorul Oficial

Ministerul Sanatatii a publicat in Monitorul Oficial protocolul de tratament al infectiei cu virusul SARS-CoV-2 care produce boala COVID-19. Documentul prevede variantele de tratament pentru diverse manifestari ale bolii.

Cursa contracronometru pentru gasirea unui tratament pentru COVID-19. Ce medicamente se aplica in Romania, comparativ cu alte state

Extinderea cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus in afara Chinei si aparitia unor noi focare ale pandemiei in statele occidentale, care par scapate de sub control, a declansat o cursa contracronometru.

Un barbat a murit dupa ce s-a tratat cu medicamentul minune promovat de Trump pentru COVID-19

Un barbat a murit iar o femeie este in stare critica dupa ce s-au tratat cu o substanta numita clorochina. Clorochina a fost promovata de Donald Trump drept tratament pentru coronavirus, in ciuda avertismentelor specialistilor.

Coronavirus |Statele Unite au aprobat primul test de diagnosticare rapida pentru COVID-19, cu rezultat in 45 de minute

Compania de diagnosticare moleculara Cepheid a obtinut sambata acordul de urgenta al Administratiei pentru Medicamente si Alimente din Statele Unite pentru utilizarea unui test rapid pentru detectarea noului coronavirus Covid-19), potrivit site-ului.

CORONAVIRUS |Noi recomandari de prioritizare a testarii pentru COVID-19. in acest moment, in Romania se pot face 1.100-1.200 de testezi

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a prezentat, luni, un nou algoritm de testare pentru infectia cu COVID-19. Este vorba despre recomandari facute in baza unui document elaborat de Comisia Europeana.

Coreea de Sud ofera Romaniei doua milioane de teste pentru Covid-19

Coreea de Sud trimite Romaniei doua milioane de teste pentru depistarea Covid-19, in urma unui contr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )