Libnet.ro
UNICEF

00:06

812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri, in Suceava

Antena3 Antena3,
812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri, in Suceava

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, mai mult de jumatate din cazuri fiind inregistrate in judetul Suceava. continuă pe Antena3

GCS: 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, cele mai multe fiind inregistrate in Suceava - 429 si Bucuresti - 103, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, informeaza duminica Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Nou bilant: 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus in Romania

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus in Romania, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu.

Coronavirus Romania. Cate cadre medicale sunt infectate cu SARS-Cov-2 la nivel national Mai bine de jumatate sunt in Suceava

Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu coronavirus a ajuns la 812, arata datele primite din teritoriu de catre Institutul National de Sanatate Publica. Autoritatile precizeaza, totusi, ca.

812 cadre medicale, infectate cu noul coronavirus. Suceava si Bucuresti, in topul bilantului personalului medical confirmat pozitiv

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, transmite Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Ministerul Sanatatii: 34 de cadre medicale din judetul Galati sunt infectate cu noul coronavirus

La Galati sunt infectate cu SARS-CoV-2 angajati ai Serviciului Judetean de Ambulanta si ai cel putin patru spitale. La nivel national, duminica, 12 aprilie 2020, erau bolnave de Covid-19 nu mai putin de 812 cadre medicale, dintre care mai mult de jumatate sunt de la Suceava.

429 dintre cele 812 de cadre medicale infectate cu coronavirus sunt din Suceava. Situatia pe judete

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Ministerul Sanatatii: Sunt 812 cadre medicale infectate cu coronavirus, cele mai multe in Suceava - 429 Epidemia a facut pana acum doua victime in randul personalului medical

Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu coronavirus a ajuns la 812, arata datele primite din teritoriu de catre Institutul National de Sanatate Publica. Autoritatile precizeaza, totusi, ca.

Vrancea: Opt cadre medicale de la sectia de Cardiologie a SJU, confirmate pozitiv cu Covid-19

Opt cadre medicale de la sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Focsani au fost duminica confirmate pozitiv cu COVID-19. Conform ultimei raportari oficiale facuta de catre Institutul National de Sanatate Publica din 10 aprilie, un numar de 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus in Romania.

18 cadre medicale din Alba, testate pozitiv cu noul coronavirus. DSP: Cazurile sunt dispersate

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) din teritoriu. Dintre acestea, 18 sunt din judetul Alba.

Alte cinci cadre medicale de la Spitalul Municipal din Campulung Muscel au fost infectate cu noul coronavirus

Creste numarul cadrelor medicale din Arges infectate cu noul coronavirus. Sapte asistente si infirmiere din Spitalul Municipal din Campulung au fost testate pozitiv pana joi. Tot la Campulung, dar la Spitalul de Pneumoftiziologie a mai fost infectat un cadru medical.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )