Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alte cinci cadre medicale de la Spitalul Municipal din Campulung Muscel au fost infectate cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Alte cinci cadre medicale de la Spitalul Municipal din Campulung Muscel au fost infectate cu noul coronavirus

Creste numarul cadrelor medicale din Arges infectate cu noul coronavirus. Sapte asistente si infirmiere din Spitalul Municipal din Campulung au fost testate pozitiv pana joi. Tot la Campulung, dar la Spitalul de Pneumoftiziologie a mai fost infectat un cadru medical. continuă pe Adevărul

Dupa prima testare, inca doua cadre medicale de la Spitalul Judetean Valcea, confirmate cu COVID-19

Dupa ce asistenta sefa a unei sectii a Spitalului Judetean Valcea a fost gasita infectata cu noul coronavirus, pentru inca doua cadre medicale, din cele 29 testate, rezultatul a fost pozitiv.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean Alba testate pozitiv cu noul coronavirus. O sectie si-a restrans drastic activitatea

O sectie a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si-a restrans drastic activitatea dupa ce patru cadre medicale au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

in ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar

In ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Trei cadre medicale de la doua spitale din Arges, infectate cu coronavirus

Doua asistente medicale de la Spitalul Municipal Campulung Muscel si o infirmiera de la Spitalul de Pneumoftiziologie Campulung au fost infectate cu coronavirus.

ULTIMA ORA Zece bebelusi nascuti la Spitalul Municipal Timisoara, confirmati cu coronavirus

Zece bebelusi nascuti la Spitalul Municipal Timisoara au fost confirmati cu coronavirus, in timp ce pentru mamele acestora testele la COVID-19 au fost negative. Autoritatile precizeaza ca 9 mame impreuna cu nou-nascutii au fost externate deja, in perioada 2- 4 aprilie, in unitatea sanitara fiind in continuare internata o singura mama. Reamintim ca maternitatea a fost in carantina, iar 25 de cadre medicale si de paciente internate acolo au fost confirmate cu coronavirus.

Focar de infectie la Spitalul Universitar din Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat, luni seara ca, in ultimele doua saptamani, la Spitalul Universitar de Urgente din Capitala nu mai putin de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost infectati cu noul coronavirus.

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19

Un numar de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta luni Grupul de Comunicare.

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, depistati cu COVID-19

Situatie dramatica la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Din 22 martie, 35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, depistati cu COVID-19

Situatie dramatica la Spitalul Universitar din Bucuresti.

COVID-19 |35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost testati pozitiv in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv la infectia cu noul coronavirus, incepand din data de 22 martie si pana acum, anunta, luni, Grupul pentru Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )