Libnet.ro
UNICEF

06:00

85 de cazuri de gripa in scolile din Bucuresti: Unitatile de invatamant ar putea fi inchise saptamana viitoare

B1 B1,
85 de cazuri de gripa in scolile din Bucuresti: Unitatile de invatamant ar putea fi inchise saptamana viitoare

Scoliledin Bucuresti s-ar putea inchide, saptamana viitoare,din cauzagripei. InspectoratulScolaral Municipiului Bucuresti ISMB)a transmis ca pana in prezent exista 85 de. continuă pe B1

85 de cazuri de gripa in scolile din Bucuresti

85 de cazuri de gripa au fost raportate pana acum in scolile din Capitala, relateaza Digi 24. Reamintim ca Ministerul Educatiei a solicitat ca scolile din intreaga tara sa fie inchise maine din cauza gripei, in urma recomandarilor transmise de Ministerului Sanatatii.

ISMB: 85 de cazuri de gripa in unitatile scolare din Capitala

85 de cazuri de gripa au fost raportate pana acum in scolile din Capitala, relateaza Digi 24. Reamintim ca Ministerul Educatiei a solicitat ca scolile din intreaga tara sa fie inchise vineri, 25 ianuarie, din cauza gripei, in urma recomandarilor transmise de Ministerului Sanatatii.

Inspectoratul Scolar: 85 de cazuri de gripa au fost confirmate n scolile din Bucuresti

85 de cazuri de gripa au fost confirmate in ultimele zile in unitatile de invatamant din Capitala, fiind vorba si despre sase gradinite care au raportat mai multe de trei cazuri de gripa, potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Bucuresti.

Cursurile scolare pot fi suspendate n scolile din Bucuresti daca exista focare de infectie respiratorie sau gripa

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a transmis luni o informare catre unitatile de invatamant privind efectuarea zilnica a triajului epidemiologic, dar si cu alte recomandari, in contextul cresterii numarului de imbolnaviri de gripa, a declarat pentru Agerpres inspectorul scolar Marina Manea.

Editura Universitatii din Bucuresti nou an, noua lansare

Inceputul anului 2019 a adus o prima lansare a unui volum publicat la Editura Universitatii din Bucuresti. Pe data de 17 ianuarie 2019, a avut loc lansarea lucrarii Discursul parlamentar romanesc 1866-1938). O perspectiva pragma-retorica coordonator Liliana Ionescu-Ruxandoiu, in colaborare cu Mihaela-Viorica Constantinescu), volum ale carui studii, rezultatulcolaborarii intre lingvisti, istorici si specialisti in domeniul [].

Editura Universitatii din Bucuresti nou an, noua lansare

Inceputul anului 2019 a adus o prima lansare a unui volum publicat la Editura Universitatii din Bucuresti. Pe data de 17 ianuarie 2019, a avut loc lansarea lucrarii Discursul parlamentar romanesc 1866-1938). O perspectiva pragma-retorica coordonator Liliana Ionescu-Ruxandoiu, in colaborare cu Mihaela-Viorica Constantinescu), volum ale carui studii, rezultatulcolaborarii intre lingvisti, istorici si specialisti in domeniul .

Cursurile scolilor din Bucuresti ar putea fi suspendate din cauza focarelor de gripa

Scolile din Bucuresti ar putea fi inchisedin cauza focarelor de gripa. Inspectoratul Scolar a transmis luni o informare catre unitatile de invatamant privind efectuarea zilnica a triajului.

n toate scolile din tara va fi facut triaj epidemiologic din cauza gripei

In toate scolile din tara va fi facut un triaj epidemiologic, la intrarea in unitatile de invatamant, ca urmare a cresterii semnificative a cazurilor de imbolnavire de gripa, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei.

Harta infractiunilor din Bucuresti. in ce sector se sparg cele mai multe masini

In medie in Capitala sunt sparte cate sase masini pe zi, spun politistii, care mai spun ca in realitate au loc mult mai multe de astfel de cazuri intr-o zi, doar ca sunt raportate. Hotii sparg masinile pentru a fura telefoane, laptopuri sau alte bunuri lasate la vedere. Anul trecut cele mai multe masini au [] .

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei, au decis ministerele Sanatatii si Educatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )