Libnet.ro
UNICEF

18:00

9 sfaturi pentru cei care insala sau sunt inselati

Antena3 Antena3,
9 sfaturi pentru cei care insala sau sunt inselati

Daca ti-ai inselat in repetate randuri partenerul sau ai fost de mai multe ori inselat de catre partener si nu-l poti ierta sau nu poti pune capat relatiei, iata 9 sfaturi care te pot ajuta, oferite de site-ul drphil. com. continuă pe Antena3

Guvernul a aprobat prin OUG alocarea de venituri de completare pentru cei care vor fi disponibilizati la RAAN si Societatea Nationala de nchideri Mine Valea Jiului

Guvernul a creat cadrul legal pentru aplicarea unor masuri de protectie sociala in cazul salariatilor care urmeaza sa fie disponibilizati de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta-Turnu Severin RAAN) si de la Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea Jiului SA SNIMVJ). In acest scop, Guvernul a modificat si completat Ordonanta de Urgenta nr 36/2013 privind aplicarea in perioada 2013-2018 a unor masuri de protectie acordata persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate in baza planurilor de disponibilizare, astfel incat, sa se aplice si in cazul operatorilor economici care isi reduc activitatea.

Juncker: Cei care se opun planului UE de redistribuire a imigrantilor sunt ipocriti

Cei care se opun planului UE de redistribuire a solicitantilor de azil se fac vinovati de ipocrizie, a declarat vineri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu cateva zile inainte ca ministri de.

Mihai Gadea: Cei care cer demisia lui Victor Ponta sa ceara si demisia lui Christine Lagarde, de la FMI

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a adus in discutie, luni seara, o idee care a scapat majoritatii, cand vine vorba de cazul Ponta. Cei care cer demisia lui VP acum ar trebui sa.

Accesoriul pentru telefon care ar putea detecta cancerul de piele

Una dintre cele mai necrutatoare forme de cancer ar putea fi detectata in perioada incipienta gratie unui nou accesoriu pentru telefon. Cancerul de piele este una dintre bolile cu cea mai mare rata de mortalitate, mai ales atunci cand acesta nu este detectat in faza de inceput. Conform celor de la DigitalTrends, doar 15% din [] Accesoriul pentru telefon care ar putea detecta cancerul de piele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Kovesi: SRI nu spune procurorilor ce sa faca, poate ajuta DNA cu filajul. Sunt foarte multi cei care si-ar dori sa nu mai avem rezultate

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi, intr-un interviu pentru Adevarul, ca Serviciul Roman de Informatii are un rol tot mai mic in a determina deschiderea unor anchete penale si ca doar 5% din.

Utilaje infailibile de la STIHL pentru curatat curtea

De multe ori curtea devine un spatiu de depozitare si nu unul de relaxare. Pentru cei care sunt insa interesati ca spatiul din jurul casei sa fie unul cu adevarat relaxant, curatenia trebuie sa fie exemplara. Si atunci, la o privire mai atenta, pachetul de utilaje pregatit de STIHL pentru aceasta activitate devine unul indispensabil. Producatorul german STIHL, cunoscut pentru echipamentele destinate zonei forestiere si de gradinarit, a inceput sa foloseasca de ani buni resursele sale de inovatie si pe alte tipuri de produse, cum sunt cele destinate curateniei. Asadar, STIHL propune pentru curatenie o echipa infailibila formata din: matura mecanica, suflanta, aspiratorul si spalatorul cu presiune.

Actiunile romanesti, campioane la randamente cand investitorii sunt in concediu

Vara este in general perceputa de investitori si brokeri ca una dintre perioadele cele mai slabe si cu activitate redusa in pietele de capital, insa istoria ultimului deceniu arata ca intervalul iunie august a fost profitabil pentru cei care nu.

Mesajul surorii Aurei Ion pentru parlamentari: Ne-ati dat afara din tara, iar pe cei care au ramas ii omorati cu zile

Sora Aureliei Ion si-a exprimat revolta, joi, intr-un mesaj pe Facebook, referitor la modul in care trateaza unii politicienii oamenii de rand, pe aceia carora vin sa le ceara votul. Postarea a venit dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )