Libnet.ro
UNICEF

18:00

Juncker: Cei care se opun planului UE de redistribuire a imigrantilor sunt ipocriti

Antena3 Antena3,
Juncker: Cei care se opun planului UE de redistribuire a imigrantilor sunt ipocriti

Cei care se opun planului UE de redistribuire a solicitantilor de azil se fac vinovati de ipocrizie, a declarat vineri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu cateva zile inainte ca ministri de. continuă pe Antena3

Presedintele CE acuza de ipocrizie tarile care se opun planului UE de redistribuire a imigrantilor

Cei care se opun planului UE de redistribuire a solicitantilor de azil se fac vinovati de ipocrizie, a declarat vineri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu cateva zile inainte ca ministri de interne din statele membre UE sa dezbata aceasta propunere.

Mihai Gadea: Cei care cer demisia lui Victor Ponta sa ceara si demisia lui Christine Lagarde, de la FMI

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a adus in discutie, luni seara, o idee care a scapat majoritatii, cand vine vorba de cazul Ponta. Cei care cer demisia lui VP acum ar trebui sa.

Juncker, indignat de problema imigrantilor: Stam in fata televizoarelor si ii plangem, dar le spunem sa-si rezolve singuri problemele. E o ipocrizie incredibila

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a aratat indignat de atitutinea tarilor UE fata de planul de redistribuire a solicitantilor de azil, spunand ca cei care se opun planului se fac vinocati.

9 sfaturi pentru cei care insala sau sunt inselati

Daca ti-ai inselat in repetate randuri partenerul sau ai fost de mai multe ori inselat de catre partener si nu-l poti ierta sau nu poti pune capat relatiei, iata 9 sfaturi care te pot ajuta, oferite de site-ul drphil. com.

Mesajul surorii Aurei Ion pentru parlamentari: Ne-ati dat afara din tara, iar pe cei care au ramas ii omorati cu zile

Sora Aureliei Ion si-a exprimat revolta, joi, intr-un mesaj pe Facebook, referitor la modul in care trateaza unii politicienii oamenii de rand, pe aceia carora vin sa le ceara votul. Postarea a venit dupa.

Guvernul a aprobat prin OUG alocarea de venituri de completare pentru cei care vor fi disponibilizati la RAAN si Societatea Nationala de nchideri Mine Valea Jiului

Guvernul a creat cadrul legal pentru aplicarea unor masuri de protectie sociala in cazul salariatilor care urmeaza sa fie disponibilizati de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta-Turnu Severin RAAN) si de la Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea Jiului SA SNIMVJ). In acest scop, Guvernul a modificat si completat Ordonanta de Urgenta nr 36/2013 privind aplicarea in perioada 2013-2018 a unor masuri de protectie acordata persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate in baza planurilor de disponibilizare, astfel incat, sa se aplice si in cazul operatorilor economici care isi reduc activitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )