Libnet.ro
UNICEF

06:00

a142;nca un faliment: una dintre cele mai vechi fabrici de confece155;ii din Sibiu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
a142;nca un faliment: una dintre cele mai vechi fabrici de confece155;ii din Sibiu

Una din cele mai vechi fabrici de confecapoundii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, care facea haine pentru magazinele Steilmann, se va anchide din 13 martie, aici fiind angajaapoundi 138 de oameni, dintre care o parte deja a159;i-au gasit alte locuri de munca, a. continuă pe Wall-Street Ro

Una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din Romania se inchide. Zeci de angajati urmeaza sa isi piarda joburile

Una din cele mai vechi fabrici de confectii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, se va inchide din 13 martie. Compania care facea haine pentru magazinele Steilmann, avea 138 de angajati, dintre care o parte.

Bitdefender: Una dintre cele mai populare camere de supraveghere pentru bebelusi poate fi compromisa. Toate pozele si filmele pot fi vazute de catre atacatori

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au descoperit o serie de vulnerabilitati nereparate in camerele de supraveghere pentru copii iBaby Monitor, care permit atacatorilor sa acceseze alertele trimise catre parinte sub forma de fotografii si filmulete. Mai mult, raufacatorii pot prelua controlul asupra unei camere ca sa filmeze live sau chiar sa ajunga la datele personale ale proprietarului, precum nume, adresa de email, localizare si poza de profil.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Una dintre cele mai controversate si putin cunoscute lupte din Al Doilea Razboi Mondial. Ce a insemnat batalia pentru Australia

Un episod controversat si mai putin popularizat in istoria celui de-Al Doilea Razboi Mondial a fost o presupusa incercare de invazie japoneza in Australia. in 1942, autralienii isi pregatisera si trupe de partizani pentru a face fata unei eventuale invazii japoneze.

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie.

Una dintre cele mai bune jucatoare din istoria tenisului isi pregateste revenirea

Martina Hingis si-a anuntat revenirea in sportul care a consacrat-o, urmand exemplul belgienceiKim Clijsters, care s-a intors pe teren, dupa o pauza de opt ani.

Una dintre cele mai populare camere de supraveghere pentru bebelusi poate fi compromisa. Toate pozele si filmele pot fi vazute de catre atacatori

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au descoperit o serie de vulnerabilitati nereparate in camerele de supraveghere pentru copii iBaby Monitor, care permit atacatorilor sa acceseze alertele trimise catre parinte sub forma de fotografii si filmulete.

Cele mai frumoase colectii de la Paris Fashion Week 2020

Va aratam astazi cateva dintre cele mai frumoase colectii vestimentare prezentate in cadrul Paris Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut si de data aceasta in creatii care mai de care mai spectaculoase pentru sezonul de toamnaiarna 2020! .

Cele mai cumplite boli de pe planeta. Bacilul care face 2 milioane de victime anual, dar despre care se vorbeste putin

De-a lungul timpului, omenirea s-a confruntat cu boli cu mult mai periculoase si cu o rata a mortalitatii infinit mai mare decat coronavirusul. Unele dintre ele mai exista si astazi si ucid in tacere milioane de oameni.

Cele mai multe femei se ingrasa in aceasta perioada! 5 reguli obligatorii daca vrei sa tii post

Postul Pastelui este cel mai lung si cel mai aspru post din toate cele patru de peste an presupune o alimentatie echilibrata si sanatoasa, spun nutritionistii. Cele mai multe femei au tendinta de ingrasare in aceasta perioada, in ciuda faptului ca renunta complet la carne sau lactate. Ce este de facut?.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )