Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie. continuă pe Adevărul

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Cine este barbatul misterios alaturi de care a fost surprinsa Ioana Ginghina! Vedeta este indragostita de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din turism

Ioana Ginghina traieste o poveste de dragoste alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri de turism din Romania. Vedeta a fost recent surprinsa de paparazzi, iar imediat dupa s-a aflat si identitatea ac.

VIDEO Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Indonezia, unul dintre cei mai activi din lume

Vulcanul Merapi din Indonezia, unul dintre cei mai activi din lume, a erupt marti, proiectand un nor gigant de cenusa la peste 6. 000 de metri inaltime si conducand la inchiderea unui aeroport international, conform AFP.

Una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din Romania se inchide. Zeci de angajati urmeaza sa isi piarda joburile

Una din cele mai vechi fabrici de confectii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, se va inchide din 13 martie. Compania care facea haine pentru magazinele Steilmann, avea 138 de angajati, dintre care o parte.

a142;nca un faliment: una dintre cele mai vechi fabrici de confece155;ii din Sibiu

Una din cele mai vechi fabrici de confecapoundii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, care facea haine pentru magazinele Steilmann, se va anchide din 13 martie, aici fiind angajaapoundi 138 de oameni, dintre care o parte deja a159;i-au gasit alte locuri de munca, a.

Operatiunea Ofsaid. Ancheta de amploare in fotbalul portughez, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Perchezitii la cele mai mari cluburi din tara si la Mendes, agentul lui Ronaldo

Autoritatile portugheze au confirmat ca procurorii au desfasurat zeci de perchezitii, miercuri, intr-un dosar referitor la presupuse fapte de evaziune fiscala si spalare de bani, ce vizeaza cele mai mari.

Frumoasa romanca de 23 de ani care conduce un mastodont de 40 de tone. Cum a ajuns unul dintre cei mai apreciati camionagii din Germania VIDEO

Malina Ghileschi, o tanara de numai 23 de ani din Botosani, a ajuns unul dintre cei mai apreciati camionagii in Germania. Conduce zilnic un mastodont de peste 40 de tone si i-a impresionat pe soferi cu priceperea ei intr-ale soferiei, mai ales sa traga la rampa, o manevra dificila chiar si pentru un profesionist.

Bitdefender: Una dintre cele mai populare camere de supraveghere pentru bebelusi poate fi compromisa. Toate pozele si filmele pot fi vazute de catre atacatori

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au descoperit o serie de vulnerabilitati nereparate in camerele de supraveghere pentru copii iBaby Monitor, care permit atacatorilor sa acceseze alertele trimise catre parinte sub forma de fotografii si filmulete. Mai mult, raufacatorii pot prelua controlul asupra unei camere ca sa filmeze live sau chiar sa ajunga la datele personale ale proprietarului, precum nume, adresa de email, localizare si poza de profil.

Cele mai frumoase trasee din lume ce merita a fi parcurse cu bicicleta FOTO

Motorul de cautare momondo. ro propune cele mai spectaculoase destinatii din lume care merita a fi parcurse pe doua roti. printre acestea se numara traseul pentru biciclete Van Gogh din Olanda sau traseul Rim, Marele Canion, Arizona.

Business report: Romania are cele mai supraaglomerate locuinte din UE: Comparatii si observatii; Bancile dau atacul la Revolut, ca sa isi limiteze pierderile. Comisioane de pana la 1,5% la transferuri

Oamenii nu aleg sa demisioneze doar pentru ca au primit o oferta financiara mai buna de la o alta firma. O greseala pe care o fac frecvent companiile. Analiza: Cat polueaza, de fapt, Romania? Indicatorii pe 5 directii de poluare, comparativ cu alte state. in 2017, tara noastra inregistra o reducere cu 45,86% a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )