Libnet.ro
UNICEF

12:46

ABERATIILE SISTEMULUI: Medic director, cu salariu mai mic decat un asistent medical

B1 B1,
ABERATIILE SISTEMULUI: Medic director, cu salariu mai mic decat un asistent medical

Directorul unui centru de transfuzie a anuntat ca intentioneaza sa isi dea demisia din functie, pentru ca, de la 1 martie, va avea un salariu mai mic decat cel al unui asistent medical. Medicul Nicoleta. continuă pe B1

Aberatiile sistemului: medic director de centru de transfuzie, cu salariu mai mic decat un asistent medical

Medicul Nicoleta Calutoiu ocupa functia de director al Centrului de Transfuzie Sanguina Targu Jiu. Ea a anuntat ca intentioneaza sa isi dea demisia din functie, pentru ca, de la 1 martie, va avea un salariu mai mic decat cel al unui asistent medical.

Aberatiile sistemului: medic director de centru de transfuzie sanguina, cu salariu mai mic decat un asistent medical

Medicul Nicoleta Calutoiu ocupa functia de director al Centrului de Transfuzie Sanguina Targu Jiu. Ea a anuntat ca intentioneaza sa isi dea demisia din functie, pentru ca, de la 1 martie, va avea un salariu mai decat cel al unui asistent medical.

VIDEO Joburile la stat, mult mai atractive decat cele la privat. Un paznic de primarie ia si 3.000 lei

In multe cazuri, salariile din sistemul public le depasesc pe cele din mediul privat pentru specializari ori calificari identice. Si de multe ori, la privat se munceste mult mai mult, chiar daca salariul e mai mic.

Succes pentru Dacia. Aceste modele sunt in topul masinilor cu cel mai mic consum pe kilometru

Patru modele de Dacia se afla in top 10 al masinilor cu cel mai mic consum pe kilometru, potrivit unui studiu publicat in presa franceza. Autovehiculele fabricate la Mioveni sunt cele mai economice, spun.

Floria vinde de Valentines Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala

Grupul Floria, care cuprinde sase florarii, magazinul online si depozitul en-gros, vinde in ziua de Valentines Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala. 95% dintre produsele achizitionate sunt trandafiri rosii, iar valoarea bonului.

Cum trebuie sa rezolve adultii conflictele interioare care-i chinuie pe adolescenti. Momentele de retragere in sine sunt mai intense decat evadarile din cotidian

Adolescenta este varsta la care copiii simt ca devin adulti, isi aroga mai multe drepturi, vor sa ia singuri decizii si cer mai multa libertati. Se confrunta, totodata, cu o lista lunga de temeri, cum ar fi lipsa increderii in sine sau frica de a nu fi respinsi de cei din jur.

ştiri de la B1

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )