Libnet.ro
UNICEF

10:30

Abia acum s-a aflat! Romanii care castigau de trei ori mai multi bani decat Nicolae Ceausescu inainte de 1989

Antena3 Antena3,
Abia acum s-a aflat! Romanii care castigau de trei ori mai multi bani decat Nicolae Ceausescu inainte de 1989

Acestia erau romanii care castigau mai multi bani decat Nicolae Ceausescu! inca din perioada de pana in 89 acestia castigau sume foarte mari, mai ales cand era vorba de echipele importante din. continuă pe Antena3

Cine sunt romanii care cer sa iasa mai repede la pensie, pentru ca tinerii au probleme de comportament. Motivele nebanuite care apar in petitie

O petitie a inceput sa circule in aceste zile, in mediul online, fiind semnata, pana la ora actuala, de mii de romani. Multi cer sa iasa mai devreme la pensie, invocand astfel motive nebanuite. Toate acestea sunt specificate si-n respectiva petitie, unul dintre puncte facand referire si la problemele de comportament pe care le-a avea .

Suma uriasa trimisa in tara de romanii care muncesc in strainatate

Sumauriasa trimisa in tara de romanii care muncesc in strainatate. Acestia au trimis in Romania anul trecut peste 2,7 miliarde de euro, ceea ce ne claseaza pe locul doi in Europa la acest.

Stirile ProTV: Statul vrea sa-i ancheteze pe romanii care pun anunturi pe net. Risca sa se trezeasca cu politia la usa

Micile afaceri care se desfasoara mai ales pe platformele de anunturi vor fi verificate de inspectorii de la Protectia consumatorilor. Sunt vizate persoanele fizice, care vand diverse produse, sau presteaza servicii, in mod repetat, si isi cauta clientii, pe internet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )