Libnet.ro
UNICEF

09:15

Abonamentele gratuite pentru elevii din Bucuresti vor fi emise dupa 11 februarie

Adevărul Adevărul,
Abonamentele gratuite pentru elevii din Bucuresti vor fi emise dupa 11 februarie

Abonamentele gratuite pentru elevii bucuresteni vor fi emise dupa data de 11 februarie, informeaza Societatea de Transport Bucuresti. continuă pe Adevărul

Abonamente STB gratuite pentru elevi, din 11 februarie

Societatea de Transport Bucuresti STB SA) va incepe emiterea/incarcarea de abonamente gratuite pentru elevi incepand data de 11 februarie 2019. Abonamentele cu reducere 100% se vor elibera la centrele de.

STB va emite abonamente reduse si gratuite pentru elevi

Societatea de Transport Bucuresti STB) anunta ca va emite, incepand de luni, 11 februarie, abonamente reduse si gratuite pentru elevi.

UPDATE Prima reactie a ministrului Sanatatii n cazul italianului cu opt clase care a reusit sa opereze n patru clinici private din Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca a aflat din presa despre cazul italianului cu opt clase care timp de un an a reusit sa opereze la patru clinici din Bucuresti, ea sustinand ca acesta nu primise aviz de la minister si a operat doar in baza unei parafe. Pintea a mai spus ca o pune pe ganduri faptul ca italianul a reusit sa profeseze, desi ar fi trebuit sa demonstreze la angajare ca are drept de libera practica si sa prezinte multe alte documente.

UPDATE Prima reactie a ministrului Sanatatii n cazul italianului cu opt clase care a reusit sa opereze n mai multe clinici private din Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca a aflat din presa despre cazul italianului cu opt clase care timp de un an a reusit sa opereze la mai multe clinici din Bucuresti, ea sustinand ca acesta nu primise aviz de la minister si a operat doar in baza unei parafe. Pintea a mai spus ca o pune pe ganduri faptul ca italianul a reusit sa profeseze, desi ar fi trebuit sa demonstreze la angajare ca are drept de libera practica si sa prezinte multe alte documente.

Incendiu la Academia Tehnica Militara din Bucuresti. 30 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit luni seara la o cladire din incinta Academiei Tehnice Militare din Bucuresti. Este vorba despre un spatiu de depozitare aflat la etajul 1 al unei cladiri a Academiei, informeaza ISU.

Barbatul a intrat intr-o biserica din Bucuresti sub pretextul ca vrea sa se roage. in scurt timp, ceva de-a dreptul halucinant avea sa se intample. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere din lacasul de cult (VIDEO)

Barbatul a intrat intr-obiserica din sectorul 3 din Bucuresti sub pretextul ca vrea sa se roage. in scurt timp, ceva de-a dreptul naucitor avea sa se intample. Fara sa stie ca este filmat,.

Fata lui Cristian Boureanu, rupta in bataie intr-un club din Bucuresti

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, a fost batuta crunt de trei tinere intr-un club din Bucuresti. Fata de 17 ani a fost gasita cu capul spart si rani pe tot corpul. Fiica fostului politician a trecut prin.

Avocatul Poporului intervine in scandalul privind calitatea apei din Bucuresti. Institutia s-a autosesizat si cere informatii

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si cere lamuriri autoritatilor competente cu privire la recentul incident legat de posibila lipsa de potabilitate a apei in anumite sectoare din Bucuresti, pr.

IN SCANDALUL APEI CU CLOR DIN BUCURESTI: Aurelian Badulescu anunta ca depune plangere penala impotriva Sorinei Pintea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat astazi ca depune plangere penala impotriva ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru declaratiile in scandalul apei cu un continut mare de clor fin Bucuresti.

IN SCANDALUL APEI CU CLOR DIN BUCURESTI: Aurelian Badulescu - plangere penala impotriva Sorinei Pintea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat astazi ca depune plangere penala impotriva ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru declaratiile in scandalul apei cu un continut mare de clor fin Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )