Libnet.ro
UNICEF

05:15

Avocatul Poporului intervine in scandalul privind calitatea apei din Bucuresti. Institutia s-a autosesizat si cere informatii

Antena3 Antena3,
Avocatul Poporului intervine in scandalul privind calitatea apei din Bucuresti. Institutia s-a autosesizat si cere informatii

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si cere lamuriri autoritatilor competente cu privire la recentul incident legat de posibila lipsa de potabilitate a apei in anumite sectoare din Bucuresti, pr. continuă pe Antena3

Cu pensia speciala declarata neconstitutionala, Victor Ciorbea si-a adus aminte ca-i Avocatul Poporului: S-a sesizat in scandalul apei din Bucuresti si in cazul epidemiei de gripa

Avocatul Poporului intervine in scandalul privind calitatea apei din Capitala! Bucurestenii au fost avertizati acum cateva zile ca este mai bine sa nu consume apa de la robinet, pentru ca nu este potabila. in.

Coalitia pentru Mediu condamna felul in care a fost gestionata situatia privind calitatea apei de la robinet

Coalitia pentru Mediu din Romania condamna modul in care a fost gestionat subiectul referitor la nivelul concentratiilor de clor din apa potabila. Autoritatile trebuiau sa comunice eficient catre cetateni si sa nu creeze situatii de panica si de.

Gabriela Firea, in scandalul privind apa potabila din Bucuresti: Corpul de control sa inceapa o analiza

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a trimis Corpul de Control la Apa Nova sa verifice daca a fost sau nu depasita doza permisa de clor din apa de la robinet a bucurestenilor. Toate acestea dupa ce miercuri seara Apa Nova si Ministerul.

UPDATE Avocatul Poporului anunta ca s-a autosesizat cu privire la potabilitatea apei din Bucuresti si epidemia de gripa

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si cere lamuriri autoritatilor competente cu privire la recentul incident legat de posibila lipsa de potabilitate a apei in anumite sectoare din Bucuresti, precum si despre cresterea ingrijoratoare a numarului de pacienti afectati de gripa.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in legatura cu scandalul privind apa din Bucuresti si cu epidemia de gripa

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la recentul incident legat de posibila lipsa de potabilitate a apei in anumite sectoare din Bucuresti si solicita lamuriri din partea autoritatilor. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si in legatura cu epidemia de gripa.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in legatura cu scandalul privind apa si epidemia de gripa

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la recentul incident legat de posibila lipsa de potabilitate a apei in anumite sectoare din Bucuresti si solicita lamuriri din partea autoritatilor.

Avocatul Poporului asteapta decizia CCR privind pensia speciala

Plenul Curtii Constitutionale a Romaniei se va pronunta, astazi, cu privire la sesizarea de neconstitutionalitate formulata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la legea pentru modificarea si completarea legii nr. 35/1997 privind organizarea si functionarea institutiei Avocatul Poporului. Decizia trebuia sa fie data saptamana trecuta, dar, din cauza complexitatii cauzei, magis-tratii constitutionali au amanat, pentru astazi, luarea unei hotarari.

Scandalul apei din Bucuresti: clor in exces in rezultatele care contrazic Apa Nova

Rezultatele testelor derulate de Directia de Sanatate Publica Bucuresti arata ca la un punct de colectare concentratia de clor era de cinci ori mai mare decat limita. DSP a publicat rezultatele probleor de apa analizate pe 30 ianuarie in sectoarele 5 si 6. Ministrul Sanatatii a avertizat, pe baza acestor teste, sa nu fie consumata [] .

Judecatorii CCR l lasa pe Avocatul Poporului fara pensie de serviciu. Legea se ntoarce la Parlament

Curtea Constitutionala a admis partial sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la proiectul pentru modificarea Legii 35/1997 privind organizarea si functionarea Avocatului Poporului, prin care acesta beneficiaza de pensie de serviciu egala cu 80% din salariul brut lunar.

Ministerul Sanatatii a publicat analiza probelor de apa din Bucuresti - Documentele

Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, documentul in baza caruia s-a emis avertizarea privind calitatea apei potabile din Bucuresti. Urmare a speculatiilor lansate in spatiul public, Ministerul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )