Libnet.ro
UNICEF

01:05

Absenta si la sesiunea speciala a Evaluarii Nationale

România Liberă România Liberă,
Absenta si la sesiunea speciala a Evaluarii Nationale

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) informeaza ca 170 de candidati s-au prezentat la proba de L. continuă pe România Liberă

EVALUAREA NATIONALA 2020: Azi are loc etapa speciala a evaluarii nationale

Peste 200 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine Evaluarea Nationala in cadrul etapei speciale, a anuntat, duminica, Ministerul Educatiei.

Evaluarea Nationala 2020. Subiectele si baremele la Limba si literatura romana - sesiunea speciala DOCUMENT

Ministerul Educatiei a dat publicitatii, luni, subiectele si baremele de evaluare si notare pentru proba scrisa la Limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale pentru absolventii claselor a VIII-a sesiunea speciala.

Evaluare Nationala 2020 - sesiunea speciala. Baremul de corectare la Limba si literatura romana

Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale 2020 incepe luni, 29 iunie, cu proba la Limba si Literatura Romana. Amintim ca aceasta sesiune speciala este organizata in premiera, din cauza epidemiei de.

Evaluarea Nationala 2020, sesiunea speciala. Ce subiecte au avut elevii de rezolvat la Limba romana

Elevii care sustin luni dimineata proba de Limba si literatura romana, la sesiunea speciala a Evaluarii Nationale, trebuie sa motiveze, intr-o compunere de cel putin 150 de cuvinte, apartenenta la basm a unui text la prima vedere.

Initiativa URS Fara penali in functii publice urmeaza sa fie dezbatuta in sesiunea speciala a Parlamentului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a convocat sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor, in conditiile in care sesiunea de primavara se incheie la finalul lunii iunie, scrie Radio Europa Libera.

Evaluare Nationala 2020, sesiunea speciala: Subiectele primite de elevi la Limba romana

Aproximativ 200 de elevi care nu au putut sustine Evaluarea Nationala in acelasi timp cu colegii lor, din cauza pandemiei de COVID-19, s-au inscris la etapa speciala a examenului, care a inceput luni cu proba scrisa la Limba si literatura romana. La primul subiect, ei au avut de argumentat, intr-o compunere de cel putin 150 de cuvinte, apartenenta la basm a unui text la prima vedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )