Libnet.ro
UNICEF

22:45

Evaluare Nationala 2020, sesiunea speciala: Subiectele primite de elevi la Limba romana

Hotnews Hotnews,
 Evaluare Nationala 2020, sesiunea speciala: Subiectele primite de elevi la Limba romana

Aproximativ 200 de elevi care nu au putut sustine Evaluarea Nationala in acelasi timp cu colegii lor, din cauza pandemiei de COVID-19, s-au inscris la etapa speciala a examenului, care a inceput luni cu proba scrisa la Limba si literatura romana. La primul subiect, ei au avut de argumentat, intr-o compunere de cel putin 150 de cuvinte, apartenenta la basm a unui text la prima vedere. continuă pe Hotnews

Evaluare Nationala 2020 - sesiunea speciala. Subiectele care au picat la Limba si literatura romana

Luni, 29 iunie, s-a desfasurat proba de Limba si literatura romana in cadrul sesiunii speciale organizate la Evaluarea Nationala. Au participat elevii care, la prima sesiune, s-au aflat in carantina ori.

Evaluare Nationala 2020 - sesiunea speciala. Baremul de corectare la Limba si literatura romana

Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale 2020 incepe luni, 29 iunie, cu proba la Limba si Literatura Romana. Amintim ca aceasta sesiune speciala este organizata in premiera, din cauza epidemiei de.

Evaluare Nationala 2020 - sesiunea speciala. Cati elevi de clasa a VIII-a vor sustine examene

Elevii care nu au sustinut Evaluarea Nationala in sesiunea care a inceput in data de 15 iunie, pentru ca se aflau in carantina, izolare sau au fost spitalizati, vor putea da examenul in cadrul unei sesiuni.

Evaluare Nationala 2020 - sesiune speciala. Elevii claselor a VIII-a sustin azi proba scrisa la Limba si literatura romana

Anul acesta, elevii care au terminat clasa a VIII-a au parte de o sesiune speciala a Evaluarii Nationale. Aceasta incepe cu luni, 29 iunie, cu proba la Limba si Literatura Romana. Sesiunea speciala este o.

Evaluarea Nationala 2020, sesiunea speciala. Ce subiecte au avut elevii de rezolvat la Limba romana

Elevii care sustin luni dimineata proba de Limba si literatura romana, la sesiunea speciala a Evaluarii Nationale, trebuie sa motiveze, intr-o compunere de cel putin 150 de cuvinte, apartenenta la basm a unui text la prima vedere.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2020. Notele afisate dupa solutionarea contestatiilor pe Edu.ro

Rezultate finale Evaluare Nationala 2020. Notele finale ale elevilor sunt afisate, astazi, 27 iunie 2020, dupa solutionarea contestatiilor, la centrele de examen, dar si online pe site-ul Ministerului Educatiei, Edu. ro.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2020. Lista notelor dupa rezolvarea contestatiilor, afisata de edu.ro

Notele la Evaluarea Nationala 2020 au fost afisate luni, 22 iunie, insa multi dintre cei aproximativ 172. 000 de elevi care au absolvit clasa a VIII-a, dintre care peste 16. 000 in municipiul Bucuresti, care au.

EVALUARE NATIONALA 2020: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2020, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate sambata, pe evaluare. edu. ro si la avizierele scolilor.

Evaluarea Nationala 2020, etapa speciala: tot ce trebuie sa stii despre sesiunea care incepe astazi

Un numar important de absolventi de clasa a VIII-a incep astazi Evaluarea Nationala. Aceasta este o etapa speciala dedicata celor care, din motive medicale, nu au putut participa la prima.

Evaluare Nationala 2020. Cand se afiseaza rezultatele sesiunii speciale din acest an

Incepe sesiunea Evalurii Nationale 2020. Examenul debuteaza cu proba la Limba si literatura romana, luni, 29 iunie, iar primele rezultatele vor fi afisate la inceputul lunii iulie. Ulterior urmeaza perioada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )